Kuvaus

Mr Nobody  -  2 DVD
 

Vuonna 2092 Nemo Nobodysta (Jared Leto) on maailman vanhimpana ihmisenä tullut nähtävyys. Koko maailma seuraa Nemoa, sillä hän on viimeinen ihminen, joka tulee kokemaan luonnollisen kuoleman.

Hypnoosissa Nemo palaa kauas menneisyyteensä. Lapsena Nemon elämässä on kolme tyttöä, Anna, Jean ja Elise. Valinnoissaan empivä poika joutuu vanhempiensa eron hetkellä kirjaimellisesti elämän risteyskohtaan, jossa hänen elämänsä jakautuu kahtia. 16-vuotias Nemo rakastuu ensin Eliseen ja myöhemmin myös Jeaniin. Toinen Nemo ihastuu äitinsä rakastajan tyttäreen Annaan. Aikuistunut Nemo elää kolmea vaihtoehtoista elämää, joista yksikään ei tunnu täydeltä.

Esikoiselokuvallaan Toto, sankari (Toto le héros, 1991) Cannesin Kultaisen kameran voittanut Belgian kansallisylpeys Jaco Van Dormael tekee Mr. Nobodylla paluun suoraan huipulle 13 vuoden ohjaustauon jälkeen. Mutta ennen kaikkea elokuva on Jared Leton loistava paluu valkokankaalle. Diane Kruger, Sarah Polley, Rhys Ifans ja Juno Temple ovat muissa avainrooleissa yhtä lailla erinomaisia. Kubrickiin, Lynchiin, Spielbergiin, Noéen, Trieriin ja Spike Jonzeen verrattu romanttinen ja eksistentiaalinen kaaosteoriafantasia iskee tunnehermoon kuin miljoona volttia.

Ennenäkemätön Ohjaajan Versio sekä Teatteriversio.

 

Rakkautta & Anarkiaa DVD

 

Ohjaus
Jaco van Dormael

Näyttelijät
Jared Leto
Diane Kruger
Sarah Polley
Rhys Ifans
Chiara Caselli
Juno Temple
Ben Mansfield
Daniel Mays
Natasha Little

 

Kesto:
149 min & 133 min

Tekstitys:
Suomi, Ruotsi

R2

K-11

Suomijulkaisu

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


7,95 €
Sulkeutuu 18 vrk 11 h 11 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7,95 € Sulkeutuu 18 vrk 11 h 11 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.