Tuote on myyty käyttäjälle mnt661 hintaan 6 €

Kuvaus

MUISTOJEN 50-LUKU –sarja esittelee tässä vuoden 1955, jolta vuodelta on VALITTUJEN PALOJEN hienolle 3 cd:n kokoelmalle koottu kaikkiaan 60 menestyskappaletta. 20-sivuiseen bookletiin esittelytekstin on kirjoittanut Vexi Salmi.

Esiintyjistä mainittakoon ANNIKKI TÄHTI, TAPIO RAUTAVAARA ja OLAVI VIRTA.

3-CD-boksi on uudenveroinen. Katso kappaleet toisesta kuvasta. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera  3,2 e. (International deliveryavailable to Europe, postalcharge 5 euros, othercountries 5 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Voit myös ehdottaa hintaa yksityisviestin kautta, jos haluat nopeampaa kauppaa tai muutosta lähtöhintaan.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,1 euron postimaksulla.  Useampi LP-levy kulkee 6,85 euron maksulla huutopakettina, joka on halvin LP-levyjen lähettämistapa. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
6 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.3.2024 22:58
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.