Kuvaus

Tuotteen Muovirasia 20x6x29cm - Pincello kuvaus


Muovirasia 20x6x29cm - Pincello

Muovirasia 20x6x29cm - Pincello on täydellinen säilytysratkaisu kaikenlaisille tarvikkeille. Tämä käytännöllinen muovirasia tarjoaa runsaasti tilaa erilaisten esineiden säilyttämiseen ja organisoimiseen.

Ominaisuudet:

  • Materiaali: Läpinäkyvä muovi
  • Mitat: noin 20 x 6 x 29 cm

Valmistettu läpinäkyvästä muovista, tämä rasia mahdollistaa helpon näkymän sen sisältämään sisältöön. Voit helposti tunnistaa, mitä tarvikkeita sinulla on sisälläsi ilman tarvetta avaamiseen tai etsimiseen. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, kun tarvitset tietyn esineen nopeasti.

Muovirasia on suunniteltu kestämään pitkäaikaista käyttöä. Sen vahva muovirakenne takaa, että se kestää päivittäistä kulumista ja iskuja. Voit luottaa siihen, että tarvikkeesi ovat turvassa ja hyvin suojattuja tässä laadukkaasti valmistetussa rasialla.

Rasian mitat ovat noin 20 x 6 x 29 cm, mikä tarjoaa runsaasti tilaa erilaisten esineiden, kuten kynien, siveltimien, korujen, pienten laitteiden ja muiden tarvikkeiden säilyttämiseen. Tämä tekee siitä monipuolisen ratkaisun niin kotikäyttöön kuin ammattikäyttöönkin.

Tärkeää huomata: saatat saada eri malleja tästä muovirasialla. Lähetämme sattumanvaraisesti varastossa olevat mallit. Jokainen malli on kuitenkin yhtä laadukas.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 52 vrk 17 h 9 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2 € Sulkeutuu 52 vrk 17 h 9 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.