Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kauniisti käytössä patinoitunut musta olkalaukku aitoa nahkaa. Paljon yksityiskohtia. Säädettävä olkahihna, jossa kullanvärinen solki ja lenkit.

Nahkaiset kanttaukset. Laukku on "muotoon ommeltu" mutta on tyhjänä silti "lupsakka", koska ei kovikkeita sisällä. Molemmilla puolilla on sivussa vertoketjutasku; toisella puolella taskun peittona läppä. Keskiosan molemmilla puolilla on myös painonapilla (kullanväriset) suljettavat taskut, jotka on koko laukun kokoiset. Keskellä on vetoketjulla suljettava, varsinainen laukkuosa, jossa sisällä vielä pienempi vetoketjullinen tasku. Kaikissa taskuissa on kangasvuori.

Tähän saa uppoamaan tavaraa varmasti lähes yhtä paljon kuin isompaan laukkuun, sillä erotuksella, että jokaisella tavaralla on oma paikkansa.

Leveys: 25 cm
Korkeus: 20 cm
Syvyys: 8 cm
Olkahihnan pituus n. 130 cm.

Laukku on vanha ja sitä on paljon käytetty. Huomautettavaa on olkahihnan kulumisesta (keskikohdalta), joka on ensin liimattu ja sitten korjattu (peitetty) nahkapunoksella (ks. kuva). Varsinaisessa laukkuosassa on myös painonapin kohdalta vuori kulunut ja sitä on ommeltu umpeen. Vetoketjuista on myös maali kulunut (patinaa siis niissäkin). Painonapit ja vetoketjut toimivat silti moitteettomasti.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
9 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.5.2024 23:33
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.