Tuote on myyty käyttäjälle juhaki76 hintaan 4 €

Kuvaus

Hillittömän kokoinen sadeviitta/sadetakki. Ei varmaan niin isoa miestä löydykään, ettei tähän mahdu. Varsinainen perhemalli:)

Viitassa lipallinen huppu, jossa kiristysnauha.

Edessä lyhyt vetoketju n. 11,5 cm ja sen päällä lisäksi tarrakiinnitys. Em. vetoketjun alapuolella tasku, joka sulkeutuu leveyssuuntaisesti vetoketjulla n. 26,5 cm ja myös sen päällä tarrallinen läppä. Taskussa on tuollainen solki (kuva 4) - mikä lie käyttötarkoitus - ehkä niputtaa takki pienempään tilaan/pakettiin käytön jälkeen.

Takin molemmat sivut hihansuusta helmaan sulkeutuvat neppareilla. Myös helman voi puolittaa nepparilla - molemmille jaloille oma "lokeronsa":) 

Selkäpuolelta löytyy myös tasku, joka sulkeutuu leveyssuuntaisesti menevällä vetoketjulla, pituus n. 39 cm. Vetoketjun alkupäässä on hieman outo avonainen uloke, jonka käyttötarkoitusta olen miettinyt (kuva 3). Liittyisikö sekin takin paketoimiseen käytön jälkeen - en kyllä tiedä. Aika erikoinen vaate kaikenkaikkiaan.

Jos ei itsensä päälle viitsi laittaa, niin tällähän voi peittää vaikka mönkkärin talvella, jos sellainen sattu olemaan:)

Takin mitat:

kainalo / kainalo n. 113 cm

hupun reuna / hihansuu n. 82 cm

niska / helma n. 110 cm

Materiaali:

100 % polyester

nouto tai pk huutajalle

Muut kohteeni näet tästä linkistä!

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 29.4.2024 16:11
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.