Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Tässä tarjolla käyttämättömät naisten mustat housut, joiden koko on 40 slimfit, mikä tarkoittaa että ne ovat erityisen tiukoiksi tarkoitetut. Materiaali: 77 % viskoosia, 20 % polyamidia ja 3 % elastaania, jotka materiaalit tuntuvat käteen nahalta.. Hoito-ohje vaatteessa. Tarkemmat mitat: vyötärönauhan leveys 4 cm, mitta vyötärönauhasta haaraan 27 cm, lahkeen pituus 97 cm, lantion levein kohta 89 cm, lahkeen ympärys alareunassa 22 cm. Valmistaja on POLA.

Lahkeiden alareunassa on kullanväriset vetoketjut 12 cm. Takana on taskut molemmilla puolilla ja etupuolella pienet taskuja kuvaavat neulokset.

Maksu toimituskuluineen (edullisin on Matkahuollon paketti 6,85 euroa) tilille, ja paketti lähtee pikaisesti matkaan. Noutokin käy erikseen sovittavana ajankohtana Tuusulan keskustasta tai Mäntyharjun Valtolasta.

Katso muutkin myyntikohteeni, miesten paitoja, puseroita ja solmioita, naisten sekä nuorten vaatteita, käsi- ym. laukkuja, alusvaatteita, asusteita, huiveja, nahkavöitä, miesten ja naisten kenkiä, kodin käyttöesineitä, koriste-esineitä, tauluja, mattoja, värillistä lasia, kirkasta lasia, keramiikkaa, kupariesineitä, erilaisia keräilykohteita, säilöntäastioita, kaulakoruja, pitsi- ym. pöytäliinoja. Yhdistelen postituksia.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
7 €
Ilmoitus on sulkeutunut 11.5.2024 14:25
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.