Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Muumimuki Matkalla, Finnair 100v, uusi

 

Valitettavasti Finnair -mukin laatikko on hieman huonolaatuista, minkä vuoksi paketin sinistä väriä tarttuu erityisesti mukin pohjaan. Värin saa pois sormella tai pyyhekumilla pyyhkimällä.

Vuonna 2023 Finnair, joka on yksi maailman vanhimmista lentoyhtiöistä, juhlisti 100-vuotista taivaltaan. Finnair, kuten myös Finmug, ovat suomalaisia yhtiöitä. Tätä merkittävää juhlahetkeä varten Finnair ja Arabia loivat yhdessä "Matkalla" -muumimukin. Tämä erikoismuki lanseerattiin 9.10.2023 ja sitä oli saatavilla rajoitetusti vain tietyissä valikoiduissa liikkeissä. Monet tuntevat mukin myös nimellä Finnair-muumimuki.

Kuvitus "Matkalla"-mukissa ammentaa inspiraationsa Tove Janssonin tarinasta nimeltään "Muumipapan urotyöt". Tämä tarina, alkujaan julkaistu ruotsiksi vuonna 1950, vie lukijan mukanaan nuoren Muumipapan jännittäviin seikkailuihin ystäviensä Fredriksonin, Hosulin ja Juksun kanssa. Mukissa kuvatut elämykselliset hetket kertovat lentämisestä Merenhuiske-laivalla ja kohtaamisista eri hahmojen, kuten Mörön, Tahmatassujen ja Drontti Edvardin kanssa. Finnairin tarjoama vapaus matkustaa ja kokea maailmaa heijastuu näissä kuvissa.

Finnairin juhlavuoden "Matkalla" muumimuki on Arabian design-tiimin ja uuden kuvittajan, Parvati Pillain, ensimmäinen yhteinen projekti. Muki erottuu tummalla värityksellään ja seikkailunhaluisella designillaan. Mukissa näemme Muumipapan ja hänen ystäviensä matkaavan mysteerisen puutarhan halki kohti Itsevaltiaan juhlia. Lisäksi mukin sisäpuolelle on piirretty kiehtova kuumailmapallo-kuvio, joka viittaa Janssonin alkuperäiseen teoksen kansikuvaan. "Matkalla"-mukiin on kaiverrettu perinteinen Moomin Arabia -leima ja se on saatavilla 0,3 litran koossa. 

 

 

Katso myös muut kohteeni, yhdistelen postikuluja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


150 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 30.4.2024 19:07
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.