Kuvaus

My Life with Liberace – DVD

My Life with Liberace – Behind the Candelabra  DVD

Valmistumisvuosi: 2013
Kesto: 1 h 54 min
Ääniraita: englanti
Tekstitys: suomi, ruotsi, tanska, norja, islanti

K12 (muut varoitusmerkit näet takakannen kuvasta)

Ohjaaja: Steven Soderbergh
Pääosissa: Michael Douglas, Matt Damon, Debbie Reynolds, Rob Lowe, Scott Bakula, Eric Zuckerman, Dan Aykroyd, Nicky Katt

Michael Douglas tekee uransa ehkä loistavimman näyttelijätyön – näin ovat asiantuntijat sanoneet. Katso itse!

Traileri:  http://www.youtube.com/watch?v=GdeFLEaq_vQ

Elokuvan markkinointiteksti:
”Steven Soderberghin elokuvan My Life with Liberace (Behind the Candelabra) pääosassa, kimaltelevan loistokkaana Liberacena nähdään ilmiömäinen Michael Douglas. Matt Damon esittää hänen nuorta rakastettuaan Scott Thorsonia, jonka kirjaan elokuva perustuu. Upea Debbie Reynolds on Liberacen äiti Frances.

Ennen Elvistä, Elton Johnia, Madonnaa ja Lady Gagaa oli Liberace: pianovirtuoosi, suurenmoinen viihdyttäjä ja säihkyvä tähti niin lavalla kuin televisiossa. Liberace, jonka nimeen yhdistetään loistelias show, kaikenpuolinen ylenpalttisuus ja kynttilänjalat, oli maailmankuulu esiintyjä, jonka pröystäilevä tyyli sai yleisön haltioihinsa ja kokosi 40-vuotisella urallaan uskollisen ihailijakunnan. Mies piti yllä loisteliasta elämäntyyliä niin lavalla kuin henkilökohtaisessa elämässäänkin. Kesällä 1977 komea nuorukainen nimeltä Scott Thorson astui hänen pukuhuoneeseensa, ja ikäerosta ja kovin erilaisista taustoista huolimatta heidän välilleen syttyi viisi vuotta kestänyt salainen rakkaussuhde. My Life with Liberace vie katsojan myrskyisän suhteen kulisseihin – Las Vegas Hiltonin pukuhuoneessa tapahtuneesta ensitapaamisesta aina katkeraan ja julkiseen eroon asti.”

 

Hyväkuntoinen, uutena itse ostettu, kerran katsottu.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 104 vrk 5 h 31 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 104 vrk 5 h 31 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.