Kuvaus

Kovakantinen
160 sivua
paino 750-800 grammaa

Kuolleet elävät
Joukossamme on aina ollut ihmisiä, joilla on kyky pitää yhteyttä tuonpuoleiseen maailmaan. Heitä on kutsuttu oraakkeleiksi, meedioiksi tai kanaviksi tuonpuoleisiin. Heille kaikille on yhteistä, että he kertovat voivansa vastaanottaa viestejä tuonpuoleisesta, ja että heillä on mahdollisuus saada tietoja, jotka muutoin ovat maallisen olemassaolomme ulottumattomissa.
Monet kutsuvat näitä henkilöitä onnenonkijoiksi ja sensaatiohaluisiksi huijareiksi ha ovat käyttäneet paljon aikaa ja energiaa heidän paljastamisekseen. Jotkut ovat etsineet ja saaneet lohdutusta voidessaan heidän välityksellään vastaanottaa viestejä läheisiltään tuonpuoleisesta maailmasta. Toiset ovat käyttäneet tuonpuoleisesta tietoisuudesta vastaanottamiaan viestejä arkielämänsä hengellisenä johdatuksena.

Kuolleet elävät sisältää taustatietoja, kuvailee tapahtumia ja asettaa kysymyksiä. Kirjan sivuilla kohtaat Ramthan, 35 000 vuoden ikäisen soturihengen, kuuluisan meedion Margeryn, illusionisti Harry Houdinin, ruotsalaisen mystikon Emanuel Swedenborgin ja monia muita, jotka haluavat saada sanansa kuuluville.

Sisällysluettelo:
- Ääniä haudan takaa
- Intohimo henkiolentoihin
- Kutsu spiritistiseen istuntoon
- Lihalliset henget
- Tuntemattomien maailmojen tutkimusmatkailijat
- Viestejä tuonpuoleisesta
- Lime Streetin noita
- Yhteydet tuonpuoleiseen

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 99 vrk 8 h 37 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 99 vrk 8 h 37 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.