Tuote on myyty käyttäjälle jami_m hintaan 46 €

Kuvaus

Kuvaus:

Myydään laadukkaita PlayStation-pelejä, jotka tarjoavat monipuolisia ja jännittäviä pelikokemuksia erilaisilla seikkailuilla ja tarinoilla.

NHL 22

Astu jäälle ja koe jännittävät jääkiekko-ottelut NHL 22:ssa. Hallitse kaukaloa ja kilpaile mestaruudesta tässä uusimmassa NHL-pelissä.

The Last of Us Remastered

Sukella selviytymistaisteluun ja sydäntä särkevään draamaan The Last of Us Remastered -pelissä. Kohtaa apokalypsin vaarat ja yritä selviytyä raunioituneessa maailmassa.

Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue

Liity Soraan ja hänen ystäviinsä maagisiin seikkailuihin Kingdom Hearts HD 2.8:ssa. Tutki upeita maailmoja ja taistele pimeyden voimia vastaan.

Kingdom Hearts 3

Jatka Soran matkaa ja koe unohtumattomia hetkiä eri Disney-maailmoissa Kingdom Hearts 3:ssa. Pelasta maailma pahuuden voimilta ja tule sankariksi.

Spider-Man: Miles Morales

Astu Miles Moralesin saappaisiin ja koe upeat seikkailut New Yorkin kaduilla Spider-Man: Miles Morales -pelissä. Taistele rikollisuutta vastaan ja osoita sankaruutesi.

Marvel's Spider-Man

Liity Peter Parkerin seikkailuihin Marvel's Spider-Man -pelissä. Kiipeä rakennuksille ja taistele rikollisuutta vastaan New Yorkissa tässä upeassa avoimen maailman pelissä.
Dark Pictures: House of Ashes

Astu synkkään maailmaan ja kohtaa kauhun voimat Dark Pictures: House of Ashes -pelissä. Selviydy hirvittävistä tilanteista ja paljasta salaisuudet tässä pelottavassa seikkailussa.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Sukella takaisin menneisyyteen ja pelaa kolmea klassista Crash Bandicoot -peliä uudelleen Crash Bandicoot N. Sane Trilogy -kokoelmassa. Kohtaa haasteet ja kerää hedelmiä tässä nostalgisessa pelikokoelmassa.
Kaikki pelit ovat täysin toimivia ja hyvässä kunnossa. Ne tarjoavat lukemattomia tunteja viihdettä ja seikkailua kaikenikäisille pelaajille.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
46 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.4.2024 20:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.