Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään (tarpeettomana omaan käyttöön) täytetty hiirihaukka, kunto hyvä. Hinta 125e. Maksusuorituksen näkyessä myyjän kanssa sovitulla tilillä, myyjä lähettää tuotteen haluttuun osoitteeseen Suomen Postin kautta/Suomen alueella. Varma kauppa! Hinnasta voi neuvotella.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


125 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 27.5.2024 13:34
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
muokattu 20.5. klo 20:28

Neuvon vain, sillä joku muu tietäjä jos näkee tämän niin saattaa rapsahtaa mukavat sakot :)

20.5. klo 21:23

www.menaiset.fi <- tuolla voi asiasta selittää, meillä on todistukset kunnossa.

muokattu 20.5. klo 19:56

Todistuksen avulla voit hakea hallussapitolupaa. Erikseen pitää kuitenkin hakea myös lupa myyntiin. Googleta "täytetty haukka myyminen" löytyy samanlaisia tapauksia rauhoitetuista eläimistä

muokattu 20.5. klo 20:22

Kuka nyt siis olet ja oletko kiinnostunut ostamisesta? Vai oletko muuten vain utelias toisten asioista. Osaamme kyllä hoitaa tarvittavat todistukset ja paperit. Älä enää kirjoittele, mikäli et ole ostomielellä.
Utelialle ihmisille on omat juorupalstat.

20.5. klo 18:54

Valitettavasti on silti, pitäisi olla kunnon kirjalliset todistukset yms että on ennen rauhoituksen voimaantuloa tehty :(

muokattu 20.5. klo 19:32

Meillä on kyllä kirjallinen todiste näyttää sille, joka päättää tuotteen ostaa, mikäli hän sellaista vaatii. Löytyy siis tarvittaessa ostotapahtuman tapahtuessa muovitaskusta piirongin laatikosta.

20.5. klo 13:51

Hiirihaukka on rauhoitettu lintu, tämän myyminen on laitonta. Kannattaapi poistaa tämä

20.5. klo 13:53

Tämä tuote on iänikuisen vanha, pappa joskus 50-luvulla pyytänyt ja täyttänyt, tai ties vaikka löytänyt raatona, mutta joka tapauksessa täyttänyt. Emme itse harrasta minkäänlaisten eläinten täyttöä taikka pyyntiä, joten ei kai tässä silloin mitään ole?