Tuote on myyty käyttäjälle 1N73RZ0N3 hintaan 31 €

Kuvaus

Muutaman tunnin verran käytetty erittäin laadukas langallinen ohjain. Jäänyt itsellä langattoman varaohjaimeksi, mutta nyt on enemmän käyttöä rahalle kuin varaohjaimelle.

Ohjaimen toimintoja voi kustomoida Revolution X -sovelluksella, joka on saatavilla Microsoft Storesta sekä PC:lle että Xbox:lle. Itse en ole sovellusta kokeillut ja ohjain toimii sellaisenaan suoraan paketista, mutta esimerkiksi takanäppäinten käyttö tarvinnee sovelluksen (ellei ohjaimen muistissa ole valmiiksi jo niitä käyttävää profiilia - en ole perehtynyt tähänkään, kun ohjainta käyttänyt niin vähän ja noille ei juuri ole itsellä ollut tarvetta). Sovelluksen kautta on myös säädettävissä mm. eri herkkyyskäyröjä tateille ja käsitykseni mukaan ohjelmisto on erittäin yksityiskohtainen ja tätä ohjainta voi ihan tosissaan räätälöidä toimimaan juuri haluamallasi tavalla. Oikean peukalotatin ympärillä olevan LED-valaistuksen väriä voi myös muuttaa ohjelmiston kautta; vakiona se on vihreä. Ohjelmisto on maksuton.

Ohjaimen mukana tulee punotulla päällysteellä oleva irroitettava 3-metrinen kaapeli, joka istuu tukevasti ohjaimen USB-C-liitäntään eikä ole pelkoa, että kaapeli irtoaisi vahingossa. Ohjain on suhteellisen kevyt sellaisenaan, mutta mukana tulee 3 paria painoja, joilla ohjaimen painoa voi säätää suuremmaksi. Mukana tulee myös kuperat vaihtotatit. Painojen ja vaihtotattien muovirasia on avaamaton ja sinetöity. Huutoon sisältyy myös mukana tullut kuljetuskotelo ja täysin käyttämätön puhdistusliina. Ohjain toimitetaan siis alkuperäisessä myyntipakkauksessaan kaikkine sisältöineen.

Valmistajan englanninkielinen tuotesivu löytyypi täältä: https://www.nacongaming.com/en-US/revolution-x-pro-controller

24 kuukauden takuuta jäljellä 13.01.2026 asti. Ostokuitti (Telia-verkkokauppa) PDF-muodossa sähköpostitse ostajalle, kun huuto on maksettu.

__________________________________

Ei noutona. Toimitus ainoastaan Matkahuollon kautta. Maksu ensin. Maksutapoina joko MobilePay tai tilisiirto. Vien paketin kuljetettavaksi 3 arkipäivän sisällä maksun vastaanottamisesta. Mikäli en ole vastaanottanut maksua 5 arkipäivän sisällä huudon sulkeutumisesta, katson kaupan peruuntuneeksi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
31 €
Ilmoitus on sulkeutunut 9.4.2024 14:00
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.