Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Käyttämätön, violetti kaksiosainen juhlapuku. Asu on teetetty, joten se on uniikki. Koko vastaa noin 38, ei yhtään isompaa. Violetti kangas on 100% silkkiä, pitsikangas on varmaankin keinokuitua. Asua ei siis ole kertaakaan pidetty.

Vyötäröä korostavassa, peplum -mallisessa yläosassa on takana silmukiinnitys kahdeksalla napilla. Lampaanlapahihoissa on toppaukset kohotuksena. Hihan sisäsauman pituus on 33cm, hihan pituus olalta on 62cm. Miehustan sivupituus on 32cm, vyötärön ympärys 70cm, leveys kainalosta kainaloon 44cm.

Hameen vyötärön ympärys on 68cm, lantion leveys noin 102cm, pituus on 82cm (sivun pituus pitsiin sivusaumassa on 50cm, edessä ja takana 32,5cm.

Jos paita ei ole sopiva, niin hametta voi pitää vaikka bodyn tai t-paidan kanssa. Asun leikkaus korostaa vyötäröä, lantiota ja pakaroita. Hameesta voi myös leikata pitsiosan pois, jos se tuntuu liian koristeelliselta. Pitsin alla on violetti silkki ja pitsin voi siis leikata siististi saumaa pitkin pois, helmat ovat irti toisistaan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


25 €
Ilmoitus on sulkeutunut 28.5.2024 20:07
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.