Kuvaus

Markku Salo: Narsisti parisuhteessa, työpaikalla, naapurina, oikeussalissa

  • Minerva kustannus; 2. painos, 2011: kovakantinen kirja, 319 sivua
  • hyväkuntoinen käytetty kirja, lähes uudenveroinen
  • HINTA: 4 euroa + toimituskulut 5,20 kirjeenä (= 9,20 euroa) tai 6 euroa seurattavana pakettina (= 10 euroa)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Narsistisesti häiriöiset ihmiset työllistävät merkittävästi sosiaalitointa, terveydenhuoltoa, poliisia ja oikeuslaitosta. Käräjöinnistä miltei elämäntavan tehnyt narsisti kokee viranomaiset oman toimintansa jatkeeksi ja pyrkii häikäilemättä käyttämään näitä kiusaamisen välineinä ja omien epäoikeutettujen etujensa ajamiseen. Näin narsisti paitsi tekee uhriensa elämästä helvettiä, myös aiheuttaa ajanhukkaa ja turhia kuluja vastapuolelle ja yhteiskunnalle.

Markku Salo on hoitanut noin 500 oikeusjuttua, joissa vastapuoli on hänen oman asiakkaidensa arvion mukaan narsistisesti persoonallisuushäiriöinen tai vahvasti siihen suuntaan kallellaan. Selvästi suurin osa jutuista liittyy lapsiin tai pari- ja perhesuhteisiin. Häiriöisten temmellyskenttänä on usein myös työpaikka, jossa he kiusaavat alaisiaan tai työtovereitaan. Naapuruus voi myös olla piinallista, jos viereisen kiinteistön omistaja tai taloyhtiön osakas tai asukas on mahdoton ihminen.

hakusanat: persoonallisuushäiriöt narsistinen persoonallisuus parisuhde perhe lapset työpaikkakiusaaminen kiusaaminen psykologia psyykkiset häiriöt mielentervesy terveys  hyvinvointi elämäntaito psykopaatti henkinen väkivalta ruumiillinen väkivalta toisen manipulointi

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 92 vrk 6 h 4 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 92 vrk 6 h 4 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.