Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. MATKA MOSKOVAAN. NICK CARTER 134. Suomentanut Heikki Sarkkila. 1984 Winthers. 159-sivuinen nidottu kirja, selän ja kannen taitteen repeämää (ks. kuva) lukuun ottamatta ehjä ja siisti, ei merkintöjä, kannessa tarjoustarra.

Matka Moskovaan (1984; Moscow 1984) –teoksessa tappomestari Nick Carter saa määräyksen lähteä Moskovaan. Siellä hänen pitää yrittää päästä Kremlin muurien taakse. Hänen yhteyshenkilönään on venäläinen kaksoisagentti – hyvin kaunis. Carterin tehtävänä on ottaa selville erään huippusalaisen aseen suunnittelu ja tuhota se. Lisäksi hänen on yritettävä salakuljettaa maasta kuvankaunis tanssijatar. Yritys vaikuttaa tuhoon tuomitulta jo alkuun, mutta Nick Carter on eri mieltä.

 

2. HOTELLIRYÖSTÄJÄT. NICK CARTER 172. 1987 Winthers. 160-sivuinen nidottu kirja, kansien pieniä taittumia (ks. kuva) lukuun ottamatta ehjä ja siisti, kannessa tarjoustarra (ks. kuva), ei merkintöjä.

Hotelliryöstäjät (1987; The Normandy Code 1985) –teoksessa Nick Carter on toiminut kaksi viikkoa Normandian rannikon Deauvillen pelikasinon croupierina. Mutta miksi? Saadakseen yhteyksiä Ranskan alamaailmaan ja selvittääkseen kuka varasti Pariisissa arvokkaan Madonna-patsaan, jonka sisään oli piilotettu tarkat tiedot NATOn Euroopassa olevista ohjuksista. Carterilla ei ole johtolankoja nimeksikään. Alkaa hurja kilpajuoksu aikaa vastaan…

 

3. SALAMURHAAJAN ANSA. NICK CARTER 180. 1988 Winthers Förlag. 160-sivuinen nidottu kirja, etukannessa ja selässä hankaumaa (ks. kuva), takakannen reunoissa pientä kulumaa, muuten täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Salamurhaajan ansa (1988; The Assasin Convention 1987) -teoksessa Nick Carter tiesi joutuneensa ansaan. Hänen oli päästävä nopeasti ulos, sillä huoneeseen virtasi tappavaa kaasua. Nauhoitettu viesti kertoi, että ydinkärjellä varustettu risteilyohjus laukaistaisiin 48 tunnin kuluessa. Carter oli ainoa joka pystyi estämään tämän.
 
Nick Carter on kuvitteellisen etsivän nimi, joka esiintyi ensimmäisen kerran Yhdysvalloissa 1886 julkaistussa John R Coryellon´in kirjoittamassa teoksessa The Old Detectives Pupil; or, The Mysterious Crime of Madison Square. Varhaisimmista kirjoittajista on Coryellonin lisäksi mainittu Frederick Van Rensselaer Dey, Thomas C Harbaugh, Eugene T Sawyer ja Richard Edward Wormser, joiden – kuten ei myöhempienkään kirjoittajien nimiä – ei ole painettu kirjoihin. Alkuperäinen Nick Carter on mestarisalapoliisi, jonka taitava naamioituminen usein ratkaisee rikoksen selvittämisen. 1930-luvulla hahmoon tulee lisää kovuutta. James Bondin tultua suosituksi 1964 Nick Carterista tehtiin kovaotteinen salainen agentti, josta useat kirjoittajat tekivät suosituksi tulleita trillereitä. Seksin ja väkivallan osuus tarinoissa lisääntyi 1970-luvulla. Vuosina 1964–90 Yhdysvalloissa ilmestyi 261 trilleriä, joissa Nick Carter seikkaili eri puolilla maailmaa taistellen kommunisteja ja psykopaatteja vastaan ja valloittaen yhä uusia naisia. Yhdysvalloissa tehtiin kolme Nick Carter –elokuvaa 1939 ja –40, kahdessa ranskalaisessa elokuvassa (1964 ja –65) Nick Carteria esitti amerikkalaissyntyinen laulaja ja näyttelijä Eddie Constantine.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 30 vrk 5 h 26 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1 € Sulkeutuu 30 vrk 5 h 26 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.