Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. KORTTI MERKITSEE KUOLEMAA. NICK CARTER 160. Nid. 1987 Winthers. 159-sivuinen nidottu kirja, kansien pieniä taittumia (ks. kuva) lukuun ottamatta ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Kortti merkitsee kuolemaa (1984; Death Hand Play 1984) –teoksessa Patrick Foster, CIA:n ja brittien Secret Servicen välisiä asioita hoitava yhdysupseeri, oli saanut tiedon, että Juan Rojas oli Lontoossa eikä ainakaan rehellisin aikein. – Rojas on mies, joka liikkuu kansainvälisissä seurapiireissä, sanoi David Hawk, AXE:n johtaja. - Meidän on solutettava sinne joku, joka osaa käyttäytyä niin loisto-luokan huvipurrella kuin pelikasinoillakin. Hänen täytyy osata käsitellä piloille hemmoteltuja miljonäärien tyttäriä ja pystyä silmää räpäyttämättä häviämään miljoonan pelipöydässä. Sanalla sanoen me tarvitsemme tyylikkään playboyn. Ajattelimme sinua, Nick. - Agentti N3, Nick Carter, oli saanut uuden tehtävän.

 

2. JOULULAHJA JAPANISTA. NICK CARTER 163. 1986 Winthers Förlag. 160-sivuinen nidottu kirja, nide vähän vinoutunut (sisältä varmistettu teipillä), kannessa hintatarra (ks. kuva), esilehdellä joku merkki ( x ), muuten ehjä ja siisti, ei (muita) merkintöjä.

Joululahja Japanista (1986; The Christmass Kill 1983) –teoksessa japanilaisessa leikkikalutehtaassa tapahtuu räjähdys. Nick Carter lähtee vihellellen paikalle. Tehtävä vaikuttaa täysin rutiiniluonteiselta. Mutta tahti kiihtyy nopeasti. Heti Nickin saavuttua Tokion lentokentälle kopla terroristeja hyökkää hänen kimppuunsa. Kyseessä ei ollutkaan leikin asia.

 

3. KOSTORETKI. NICK CARTER 170. Suomennos: Ilkka Virkkala. 1987 Winthers. 160-sivuinen nidottu kirja, nide vähän vinoutunut, ehjä ja siisti, kannessa tarjoustarra (ks. kuva), ei merkintöjä.

Kostoretki (1987; The Venegeance Game 1985) -teoksessa Nick Carter saa komennuksen Lähi-Itään. – Tapa hänet, jos suinkin voit! Hawkin tiukat sanat kaikuivat Carterin korvissa, kun hänen koneensa laskeutui sodan runtelemaan Beirutiin. Hänellä oli vastassaan maailman tavoitelluin terroristi. Raaka, häikäilemätön ja ovelista ovelin. Hänellä oli tilillään Münchenin kisojen karmea verilöyly ja amerikkalaisen merkijalkaväen parakkien pommitus Beirutissa. Väsymättä hän suunnittelee yhä uusia terroritekoja.

Nick Carter on kuvitteellisen etsivän nimi, joka esiintyi ensimmäisen kerran Yhdysvalloissa 1886 julkaistussa John R Coryellon´in kirjoittamassa teoksessa The Old Detectives Pupil; or, The Mysterious Crime of Madison Square. Varhaisimmista kirjoittajista on Coryellonin lisäksi mainittu Frederick Van Rensselaer Dey, Thomas C Harbaugh, Eugene T Sawyer ja Richard Edward Wormser, joiden – kuten ei myöhempienkään kirjoittajien nimiä – ei ole painettu kirjoihin. Alkuperäinen Nick Carter on mestarisalapoliisi, jonka taitava naamioituminen usein ratkaisee rikoksen selvittämisen. 1930-luvulla hahmoon tulee lisää kovuutta. James Bondin tultua suosituksi 1964 Nick Carterista tehtiin kovaotteinen salainen agentti, josta useat kirjoittajat tekivät suosituksi tulleita trillereitä. Seksin ja väkivallan osuus tarinoissa lisääntyi 1970-luvulla. Vuosina 1964–90 Yhdysvalloissa ilmestyi 261 trilleriä, joissa Nick Carter seikkaili eri puolilla maailmaa taistellen kommunisteja ja psykopaatteja vastaan ja valloittaen yhä uusia naisia. Yhdysvalloissa tehtiin kolme Nick Carter –elokuvaa 1939 ja –40, kahdessa ranskalaisessa elokuvassa (1964 ja –65) Nick Carteria esitti amerikkalaissyntyinen laulaja ja näyttelijä Eddie Constantine.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 23 vrk 39 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1 € Sulkeutuu 23 vrk 39 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.