Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Niko Vuorinen: Kalpa ja mieli
Filosofiaa miekkailusta ja mielenhallinnasta
Basam Books, 2015
Sarja: Viisas elämä
Nidottu
Koko: 21 x 14
284 sivua

Kirjan takakannesta:
Kalpamiekkailija Niko Vuorinen käsittelee teoksessaan Kalpa ja mieli filosofiaa, mielenhallintaa ja huippu-urheilijan elämää. Teos ammentaa kirjoittajan teoreettisen filosofian ja estetiikan opinnoista sekä kilpauralta Suomen ykkösmiekkailijana. Kalpamiekkailu on fyysisyytensä ohella myös henkisesti vaativa laji, joka edellyttää harjoittajalta rautaista mielenhallintaa.

Kalpa ja mieli herättää lukijan pohtimaan elämäntilannettaan ja tavoitteitaan sekä opettaa keskittymistä, jota tarvitaan tavoitteiden saavuttamiseen. Teos on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneet syvällisistä filosofisista kysymyksistä ja oman elämänlaadun parantamisesta. Se sopii myös erinomaisesti kilpaurheilijoille, sillä lajissa kuin lajissa menestyminen edellyttää fyysisen kunnon lisäksi myös mielenhallintaa ja henkistä hyvinvointia.

Niko Vuorinen (s. 1989) on Suomen paras kalpamiekkailija, jonka seuraava tavoite on vuoden 2016 Rion kesäolympialaiset. Kirjan ilmestyessä hän on maailman rankinglistalla sijalla 18. Miekkailun ohella Vuorinen opiskelee teoreettista filosofiaa Helsingin yliopistossa.

Hakusanoja: filosofia miekkailu elämäntaito psyyke mielenhallinta onnellisuus epämukavuusalue positiivisuus tahto ja halu urheilijat urheilu huippu-urheilu

Kirja on uusi, joten käy hyvin vaikka lahjaksi! Kannessa hieman hintalapun jäämää.

Ostaja maksaa postimaksun 5,90e. Yhdistelen mielelläni postimaksuja. Myös nouto!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.4.2024 15:42
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.