Kuvaus

Myynnissä kuvanmukainen Nintendo DS Lite -konsoli, väriltään "ice blue". Mukaan tulee konsoli, laturi, alkuperäinen laatikko + sisäpahvit, ohjekirjat ym. laput ja lisäksi toinen Nintendon (valkoinen) stylus -kynä.

Konsolissa on hieman ulkoista kulumaa ja nirhamaa (myös ruuduissa on pientä kulumaa), mutta se toimii normaalisti. Päälikannen kulmissa on halkeamia, mutta paloja ei ole lähtenyt irti tai ole löysällä. Saranat ja luukun mekanismi toimivat hyvin ja on vielä kohtalaisen jämäkkä. Alkuperäinen, sininen stylus -kynä on nähnyt parhaat päivänsä, joten laitan mukaan ehjemmän, valkoisen styluksen. Konsolin akku kestää täydellä latauksella noin 3 tuntia tai hiukan enemmän ennen kuin punainen merkkivalo syttyy. Punaisella merkkivalolla akku voi kestää vielä noin tunnin ennen kuin laite sammuu.

Ulkoinen pahvilaatikko on muuten hyvässä kunnossa, mutta päätyjen isot läpät ovat kärsineet. Sisäpahvit ovat ehjät, laturi on ehjä, ohjekirjoissa on hieman kulumaa. Kokonaisuutena setti on hyvässä kunnossa. Katsothan kuvat!

Toimitus pakettina seurannalla 6,90 euroa tai nouto.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 86 vrk 21 h 13 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

95 € Sulkeutuu 86 vrk 21 h 13 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.