Tuote on myyty käyttäjälle Misvits hintaan 180 €

Kuvaus

Tästä oikein siisti kasibittinen NESsi, joka pakkauksensa puolesta kelpaa keräilijällekin, tai lahjaksi jollekin tällaista arvostavalle. Kyseessä aito ja alkuperäinen Bergsalan maahantuoma skandinavian malli, jota aikoinaan myytiin myös meillä Suomessa.

Yritin saada kuviin suurimmat kolhut ja kulumat, mutta yleisilme on kuitenkin siisti. Itse laatikko on ryhdikäs ja haalistumaton. Kaikki läpät ovat tallella ja hyvässä kunnossa.

Styrokseista löytyy niin ala- kuin yläosakin, eikä kummastakaan puutu paloja. Kannessa pieni alue, jossa on ehkä aikoinaan ollut jokin teksti (?) ja sitä on yritetty saada pois. Tässä kohdin siis nirhauma.

Luonnollisesti pakkaus sisältää alkuperäisen konsolin, kaksi ohjainta, muuntajan, "antennipiuhan", käyttöohjeen, peliesitteen ja Nintendo-klubin liittymiskaavakkeen. Mukana ei ole Mario-peliä.

Itse konsolissa on kellastumaa siellä täällä, muuten siisti.
Suosittelen huoltamaan / vaihtamaan kasettiliittimen, koska se ei enää ole parhaassa mahdollisessa kunnossa. Ts. moduulia joutuu asetella paikoilleen ja aika-ajoin itse pelin sijaan näkyy harmaa kuva. Konsoli siis toimii, ks. kuvista testi Zeldalla, mutta vaihtelevasti.
Ainoa testaamaton asia on tuo antennijohtopalikka, mutta suosittelen muutenkin liittämään konsolin televisioon mieluummin vaikkapa av-johdolla (ei mukana).

Katso kunto kuvista, lisää täällä: https://photos.app.goo.gl/45cTwxRh5dT4r2tT9

Katso muutkin kohteeni, yhdistelen postikuluja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
180 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.3.2024 22:18
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.