Kuvaus

Tuotteen Noctua NH-C14S computer cooling system Processor Cooler 14 cm kuvaus


Noctua NH-C14S tietokoneen jäähdytysjärjestelmä Prosessorijäähdytin 14 cm

Etsitkö tehokasta ja luotettavaa prosessorijäähdytintä tietokoneellesi? Noctua NH-C14S tietokoneen jäähdytysjärjestelmä on täydellinen valinta sinulle. Tämä 14 cm jäähdytin tarjoaa erinomaisen jäähdytystehon ja pitää tietokoneesi prosessorin viileänä, jopa vaativimmissa käyttöolosuhteissa.

Noctua NH-C14S:n innovatiivinen muotoilu ja tekniikka tekevät siitä erottuvan vaihtoehdon markkinoilla. Tässä on muutamia syitä, miksi tämä jäähdytysjärjestelmä erottuu joukosta:

Otollinen muotoilu:

Noctua NH-C14S:n ainutlaatuinen muotoilu takaa optimaalisen jäähdytyksen kaikille prosessorityypeille. Sen matalaprofiilinen rakenne mahdollistaa sen asentamisen myös ahtaisiin tiloihin. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan pieniin ja kompakteihin tietokoneisiin.

Tehokas jäähdytysteho:

Noctua NH-C14S:n 14 cm tuuletin ja kuusi lämpöputkea varmistavat erinomaisen jäähdytyksen. Tämä jäähdytysjärjestelmä pitää prosessorin lämpötilan alhaisena myös suurilla kuormituksilla ja pitkäaikaisessa käytössä. Voit nauttia vakaasta ja luotettavasta suorituskyvystä ilman ylikuumenemisen huolia.

Äänetön toiminta:

Noctua NH-C14S tietokoneen jäähdytysjärjestelmä toimii lähes äänettömästi. Sen optimoitu ilmavirtaus ja hiljainen tuuletin takaavat, että voit keskittyä työhön tai pelaamiseen ilman häiritseviä ääniä. N

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 41 vrk 19 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.