Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

NUORTEN MAAILMANMESTARIT 2016, Harri Pirinen, 203 s., Minerva

Koe jääkiekon nuorten MM 2016 kisahuuma uudelleen!

Nuoret Leijonat saavutti kaikkien aikojen neljännen maailmainmestaruutensa Helsingissä 5.1.2016. Katsojia ihastutti erityisesti turnauksen paras hyökkäysketju Puljujärvi-Aho-Laine. Suomi kaatoi trilleriksi muodostuneessa loppuottelussa Venäjän 4-3 jatkoerässä Kasperi Kapasen vanhanaikaisella maalilla täpötäydellä Areenalla. Mestaruusjuhlat jatkuivat finaalin jälkeisenä päivänä Mäntymäen kentällä, jonne saapui tuhansia suomalaisia kovasta pakkasta huolimatta juhlimaan sankareitaan.

Kirja on hyväkuntoinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti kirjan postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen huutopakettina 6,85 euroa (kirjan paino on 750 g). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Voit myös ehdottaa hintaa yksityisviestin kautta, jos haluat nopeampaa kauppaa tai muutosta lähtöhintaan.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,8 euron postimaksulla.  Useampi LP-levy kulkee 6,855 euron maksulla huutopakettina, joka on halvin LP-levyjen lähettämistapa. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 7.5.2024 1:16
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.