Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään uudet ja käyttämättömät Oakley Frogskins aurinkolasit. Harmaat linssit. Mustat kiiltävät sangat ja kehykset. Lasien ovh 129 euroa. Aikuisten malli, ei siis pienempi ja halvempi XS malli.

Paketti sisältää:

Oakley Frogskins aurinkolasit, kuljetuspussukan, ohjekirjan sekä alkuperäisen säilytyslaatikon.

Oakley's Frogskins ovat klassisia aurinkolaseja, jotka ovat saaneet inspiraationsa 80-luvusta. Mukavat aurinkolasit kiillotetuissa mustissa kehyksissä moderneilla, optisesti oikeilla Oakley-linsseillä. Tässä versiossa on harmaa linssi, joka tuottaa täydellisen värintoiston ja toimii loistavasti kirkkaassa auringonvalossa. Kevyet ja kestävät O-Matter-kehykset istuvat hyvin. Unisex-malli.

Mukana pehmeä säilytyspussi, joka toimii myös puhdistusliinana.

Oakley Frogskins Polished Black with Grey -aurinkolasien tiedot:
Ajattomat aurinkolasit
Kehykset kevyttä ja kestävää O Matter™ -materiaalia
Plutonite®-linssi tarjoaa huippuluokan UV-suojan, 100 % kaikesta UVA:sta, UVB:stä 400 nm asti ja jonkin verran haitallista sinistä valoa
Tekniset tiedot:
Linssi voimakkaaseen auringonpaisteeseen
Valonläpäisy: 17 %
Linssin pohjaväri: harmaa
Luokka: 3
Teräväpiirto-optiikka
Sertifioitu UV-suoja
Iskusuojaus

Harmaa on klassinen linssi, joka tarjoaa optisesti oikean kuvan, hyvän värintoiston voimakkaassa auringonvalossa ja 100 % UV-suojan

Oakleyn linssien iskusuojaus: Kaikki Oakleyn linssit on valmistettu synteettisestä Plutonite®-materiaalista ja niille on tehty äärimmäiset testit iskunsuojaa varten sekä suurella nopeudella että suurella massalla. Kaikkien mallien linssit on ammustestattu, mutta muista, että vain ballistiset mallit on sertifioitu tähän tarkoitukseen.

UV-suoja: Kaikki Oakleyn linssit, jopa täysin kirkkaat linssit, tarjoavat 100 % suojan kaikkea UV-säteilyä vastaan, mukaan lukien UVA-, UVB- ja UVC-säteilyn.

Oakley High Definition Optics®, HDO®: Oakleyn HDO-objektiivit tarjoavat erittäin terävät ja optisesti oikeat kuvat kaikkiin suuntiin, jopa pallomaisissa ja kaarevissa linsseissä. Tämä tarkoittaa, että voit aina luottaa 100 % näkemääsi, mikä on ehdottoman tärkeää nopeissa urheilulajeissa, kuten pyöräilyssä ja hiihdossa.

Aurinkolasit voi noutaa Tampereelta. Jos toimitus postitse, lisätään loppusummaan 7 euroa posteja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


59,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 22.4.2024 13:52
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.