Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Käyttämätön kappale. Mukana pitäisi olla kaikki mitä kuuluukin!

***

Valmistajan info:

"Olegtron 4060:n kytkentä perustuu CD4060-CMOS-piiriin, joka koostuu oskillaattorista ja kymmenen matalampaa oktaavia tuottavasta jakajasta. Piiri tuottaa siis useita eri taajuisia signaaleja, melodisista sävelistä rytmisiin naksahteluihin. Halutut signaalit yhdistetään komponenteilla tai jumpperijohdoilla laitteen 3,5mm stereoliittimeen, joka voidaan yhdistää esim. vahvistimeen, analogisyntetisaattoriin tai videomonitoriin. Liittämällä komponentteja laitteen käyttöliittymään, eri signaalien välille, niiden aiheuttama kuormitus saa laitteen tuottamat taajuudet ja signaalien voimakkuuden huojahtelemaan. Oskillaattorin kantataajuutta ja huojahtelun voimakkuutta säädetään kahdella potentiometrillä, FREQ ja STARVE. Kytkennät tehdään laitteen 4x40-pinnisen header-liittimen avulla. Laitteessa on tavallinen virtakytkin, ja sen lisäksi painonappi, josta virrat saa hetkellisesti päälle. Nappia painelemalla laitetta voi siis soittaa rytmisesti. Laite saa virtansa 9 voltin paristosta.

Laitteen mukana toimitetaan monipuolinen komponenttilajitelma: vastuksia, kondensaattoreita, diodeja, transistoreja, valovastus, LEDejä sekä jumpperijohtoja. Kokeilun helpottamiseksi pienet kondensaattori ja vastukset on maalattu toiselta puolelta värikoodein. Lajitelman turvin pääsee jo pitkälle, mutta laitteeseen voi kokeilla yhdistää mitä tahansa elektroniikan komponentteja: uusia tai purkulaitteista irroitettuja."

***

Postitus pakettina sisältyy hintaan. Myös noudettavissa Vantaan Martinlaaksosta.

Hakusanoja: Olegtron4060 MK2, MK 2, MK II, sekvenssigeneraattori, äänigeneraattori, efektipedaali, pedaali, oskilaattori, funktiogeneraattori, modulaatio, elektroniikka, syna, syntetisaattori, syntikka, noise, tekno, industrial, elektroninen musiikki, konemusiikki, kokeellinen

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


76 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 6.4.2024 22:38
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.