Kuvaus

Raija Oranen: Sulo tuli taloon ja muita käänteentekeviä kertomuksia

  • Teos, 4. painos, 2009: pokkari 242 sivua
  • Käytetty kirja hyvässä kunnossa
  • HINTA: 2 euroa + toimituskulut kirjeenä 4 euroa (= 6 euroa) TAI pikkupakettina kotiin postilaatikkoon 6 euroa (= 8 euroa) (suosittelen pikkupakettia koska siihen saa seurantanumeron. En vastaa postin mahd. hukkamista kirjeistä)   (HUOMIO: Esim. 7 euron pakettiin mahtuu halutessa vielä muitakin saman myyjän kohteita yhteisillä toimituskuluilla. Katso esim. koira - Haku - Huuto.net tai Käännetty kaunokirjallisuus - Kaunokirjallisuus - Kirjat ja lehdet - Huuto.net)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja/kirjat/lehdet ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kohteen kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja/lehteä, niin älä maksa yksittäisiä kohteita ennen kuin koko paketin sisältö on selvä ja myyjä on ilmoittanut yhteiset toimituskulut)

Sulo Raitis on koiranpentu, joka löytyy espanjalaiselta kirpputorilta. Sulo saa toiseksi nimekseen Raitis, sillä koiran emäntä on päättänyt vastedes jättää viinit ja konjakit juomatta. Kirjassa kerrotaan koiratarinoita mutta myös kertomuksia Orasen perheen elämästä Espanjassa ja Suomessa. (Satu Vähämaa/ Sanojen aika)

Kirjassa Sulo tuli taloon ja muita käänteentekeviä kertomuksia Raija Oranen tarinoi oman perheensä ja lähipiirinsä arkea suuremmista sattumuksista. Suloisuus saa alkunsa, kun tarinakokoelmassa Kaikki Doriksesta ja muita ällistyttäviä tarinoita tutuksi tullut Doris von Meinhof-Partanen saa hellyttävän veljen. Viisiviikkoinen koiranpentu tupsahtaa uuden omistajansa syliin kuin kauan odotettu lahja.

Pentu saa viralliseksi nimekseen Sulo Raitis. Se on iloinen alistuja, nöyrä ja valpas. Ja mikä parasta, se saa omistajansa kihisemään onnesta ja antamaan vaikeitakin lupauksia. Mitäpä ei koiraihminen tekisi lemmikkinsä vuoksi!

Oranen ei säästele sanoja eikä itseään tarinoidessaan Sulon innoittamana suhteestaan niin alkoholiin, sosialismiin kuin taiteeseenkin, unohtamatta tietenkään enneunia ja postilaitoksen toimimattomuutta. Oman osansa tarinoissa saavat myös lapsuusmuistot ja kirjailijan laaja tuttavapiiri.

Sulo tuli taloon ja muita käänteentekeviä kertomuksia on koskettava ja viihdyttävä tarinakokoelma. Orasen kyky sanoa sanottavansa tiukan napakasti yhdistettynä jutun kertomisen taitoon takaa iloisia hetkiä Sulon ja muiden tarinoiden äärellä.

hakusanat: koirat koirat novellit kertomukset elämänkerrat muistelmat Espanja pakinat huumori arkielämä elämäntaito elämäntapa koiran adoptoiminen ulkomailta lemmikit eläimet alkoholinkäyttö sosialismi taide enne-unet posti maantide ulkomaat

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 44 vrk 8 h 42 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2 € Sulkeutuu 44 vrk 8 h 42 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.