Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Tarjoamme osoitepalvelua myös yksityishenkilöille, jotka eivät ole vielä hankkineet vakituista asuinpaikkaa Virosta. Yksityishenkilön osoitepalvelu ja virallinen osoite Virosta auttavat yksityishenkilöä mm. avaamaan Viroon oman henkilökohtaisen pankkitilin, saamaan virolaisen sosiaaliturvatunnuksen (Viron henkilötunnus) ja Viro ID-kortin eli Viron henkilökortin, jonka avulla voi hoitaa lähes kaikki omat ja yrityksen asiat sähköisesti verkossa mistä päin maailmaa tahansa.

Viron postiosoitteen ja Viron henkilökortin saaminen edellyttää vuokrasopimuksen laatimista kanssamme. Vähimmäisaika sopimukselle on 6 kk.

Yksityishenkilö voi ilmoittaa tämän osoitteen myös esimerkiksi Suomen maistraattiin, kun hän tekee ilmoituksen ulkomaille muutosta ja mahdollisesti hakee verovapautta Suomesta. Mikäli henkilöllä on asuinpaikka Virossa, hän on myös oikeutettu ajamaan Suomessa vieraillessaan Viroon rekisteröityä yrityksensä tai henkilökohtaisesti omistamaansa ajoneuvoaan. Tämä järjestely auttaa myös ulosottovelkaisia ja niitä, keiden luottotiedot ovat menneet. Suomen ja Viron ulosotto tekevät yhteistyötä, mutta Suomen ulosoton on huomattavasti vaikeampi toimia Virossa kuin Suomessa. Jos luottotietosi ovat menneet, voit aloittaa Virossa “puhtaalta pöydältä”.

Hinta:
100 eur/kk, min. sopimus 6 kk YHTEENSÄ 600 eur
80 eur/kk, min. sopimus 12 kk YHTEENSÄ 960 eur

Viron henkilökortista tulee lisäksi maksaa 30 euron leimavero. Hinta sisältää meidän avun koko prosessissa ja myös postien edelleenlähettämisen.

Palvelu mahdollistaa virolaisen henkilötunnuksen, viiden vuoden maassaoleskeluluvan, virolaisen ID-kortin ja henkilökohtaisen pankkitilin Viroon.

Yksityisyyssuojan vuoksi emme voi kertoa verkkosivuillamme henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitettuja osoitteita. Lisätietoa palvelusta annetaan Ryynänen Consulting OÜ:n asiakkaille.

Katso lisää: www.ryynanenconsulting.com/yksityishenkilon-osoitepalvelu-viroon-ja-viron-id-kortti/

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


600 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 6.5.2024 12:08
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.