Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Tämä kirja on monipuolinen ja kattava tekniikkaopas aloittajista osaajille. Kirjassa käydään läpi puutyön keskeiset vaiheet puun muokkaamisesta ja muotoilusta osien yhdistämiseen ja pintakäsittelyyn. Esittelyssä työvaiheet alusta loppuun saakka. Mukana myös erikoistaitoa vaativia menetelmiä kuten viiluttaminen, veistäminen ja sorvaaminen. Kirjassa esitellään käyttämään sähkötyökaluja oikein ja tarkasti - ja viimeistelemään ne käsityökaluilla ihan käsintehdyn näköiseksi.

Kovakantisessa kirjassa esitellään toimivia projekteja kuten yksinkertaisten huonekalujen ja koriste-esineiden nikkarointia. Monipuoliset ohjeet sisältävät mm. sahattavien osien luettelot + muuta tarvittavaa tietoa. Osaavan puusepän työn jälkeä esittelevät kuvat innostavat lukijan muokkamaan taitojaan yhä pidemmälle - tehdessä oppii! Myös useiden eri puulajien sopivuus erilaisiin puutöihin käydään läpi. Uudenveroinen kirja, todella hienot ohjeet ja kuvat.

Kovakantinen, kierresidottu - pysyy hyvin auki työpöydällä tai höyläpenkillä, sivut pysyvät paikallaan. Todella RUNSAS KUVITUS ohjaa tekijäänsä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


12 €
Ilmoitus on sulkeutunut 11.4.2024 13:43
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.