Kuvaus

Paul Reiser: PARISUHTEELLISUUS. 2002 Like, Loisto-pokkari. 323-sivuinen nidottu kirja, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä. 

Parisuhteellisuus (1999; Couplehood 1994) on lämpimän humoristinen ja purevan tarkka kirja nuorten kaupunkilaisten ihmissuhteista ja kodin perustamisesta. Miesten ja naisten eroavaisuuksia, suhteita ja suhteettomuuksia käsittelevästä kirjasta löytää helposti ja kirpeän herkullisesti itsensä ja puolisonsa. Kun on löytänyt sen oikean, äkkiä kaikki salaa haaveiltu toteutuu. Yhteiset viikonloput; saa tekosyyn olla tekemättä mitään hyödyllistä. Yhteinen sanomalehden luku; jostain kumman syystä, mitä tahansa hän lukeekin, se näyttää kiinnostavammalta kuin sivu, jota itse on lukemassa. Yhdessä suihkuun; romanttista? Toisen kohtalona on aina jäädä katveeseen hytisemään. Yhteiset illalliset; rakkaimman kanssa ruokakin voi muuttua politiikaksi. Yhteinen sänky; parasta unohtaa henkilökohtainen vapaan tyylin uni. Kummasta päästä sinä puristat hammastahnatuubia?

Paul Reiser (s. 1957 New York) on yhdysvaltalainen näyttelijä, käsikirjoittaja ja stand-up-koomikko. New York Cityssä syntynyt ja kasvanut Reiser opiskeli pianonsoittoa ja säveltämistä Stage University of Newyork at Binghampto -collegessa. Reiser on ollut neljä kertaa Golden Globe - ja kuusi kertaa Emmy-ehdokkaana. Parhaiten hänet tunnetaan komediasarjan Hulluna sinuun miespääosasta. Reiser on esiintynyt myös mm. elokuvissa Rakas poikani, Blondi joka sanoi tahdon, Aliens – paluu ja Ei omena kauas putoa. Hänen teostaan Couplehood (1994; Parisuhteellisuus 1999) on myyty Yhdysvalloissa yli kaksi miljoonaa kappaletta.


 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 6 vrk 13 h 10 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 6 vrk 13 h 10 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.