Kuvaus

Pekka Kejonen 60-LUVUN KUVAT - JA MUITA OTOKSIA

Kustantajana on WSOY v. 1997, 272 sivua.

Kirja on kovakantinen ja erittäin hyväkuntoinen (siistit kansipaperit).

Ote kansipaperien takasivulta:

""Itse en niinkään osallistunut tapahtumiin. Tapahduin itse!"

Tässä kirjassa Pekka Kejonen, 60-luvun lukeneiston lainsuojaton ja 90-luvun ironinen erakko, istahtaa Utsjoen asuntonsa kirjoituspöydän ääreen, katsoo maisemaan levittäytynyttä ruskaa ja antaa muistojen tulla. Muistelijana on mies, joka eli aina hetkelle eikä historialle - ja jälki on sen mukaista: oikkuilevan katkelmallista, subjektiivisesti värittynyttä; hykerryttävän kejosmaista. Kirja on itsenäistä jatkoa vuonna 1994 ilmestyneelle Jatsia ja jalokalaa -teokselle.

60-luvun kuvat on kirja, jossa Kejosen mieleen palaavat viinaan ja ikävään kuolleet ystävät, virkapaikkoihin pystyyn haudatut ammoiset tuttavat, runoilijat ja ruhtinaat mutta myös siipi- ja sippiveikot, unohtamatta itse pääasiaa, eli alapäätä.

Menneisyyden kaaosta tasapainottavat runoksi seestyvät kuvat Kejosen nykytodellisuudesta Nuorpiniemessä, jossa rauhaa rikkovat vain syöpäläisiin rinnastuvat käypäläiset: matkailunhaluiset toimittajat ja entiset hyvänpäiväntutut. Ja tasutalla soi jazzinomainen nauru, kuten Kejosella aina."

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 40 vrk 21 h 16 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7 € Sulkeutuu 40 vrk 21 h 16 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.