Kuvaus

Pekko Aikamiespoika : Pekko 2 - Suomenmestarin uudet jutut - C-kasetti vuodelta 1993. Klikkaa kuva isommaksi, tuote myydään kuvan mukaisena ja kuvan osoittamassa kunnossa. Kuvasta poiketen kasetti on hiukan läpinäkyvän ruskea ja siinä tekstinä myös "BaseBeat Distribution Oy".

  • Kustantaja: CURLY Records / Visa Mäkinen Oy – PEKKO-2
  • Kappaleet: Timo Koivusalo
  • Kunto: VG = normaali käytetty, käytön jälkeä/kulumaa (hyvä/tyydyttävä)

Testattu toimivaksi ja ääneltään kunnolliseksi Sony TC-RX55 dekillä.

Suunsoiton suomenmestari jälleen elävänä lavalla.  Kansansuosikki rymäyttää turpavärkin täydeltä.

Pekko Aikamiespoika on Timo Koivusalon luoma ja esittämä komediahahmo 1990-luvulta. Pekko esiintyi ensimmäisen kerran televisiossa kertomassa vitsejä Yle TV2-kanavan viihdeohjelmassa Kansanhuvit. Koivusalo on myös tehnyt aiheeseen liittyviä oheistuotteita, kuten "Pekko"- ja "Pekko 2" -nimiset vitsikasetit, musiikkialbumin "Pekko Aikamiespoika" (1992) sekä romaanin "Pekko ja Outolintu" (1997).

Maksutapa: huuto suoraan tililleni + 3,50 € lähetyskuluihin tilisiirtona/Mobilepay, noutaessa myös käteisellä. Huom! En toimita postiennakolla.a!

 

 

 

 

 

Hakusanat; kasetti mankka c-kasetti dekki nauhuri suomalainen vintage vanha harvinainen mainos mainostaa Suomi keräily viihde hitti kokoelma tallenne nostalgia nostaginen kotimainen suomalainen parodia novelty parody huumori ysäri 90-luku 90's 1993 TV elokuva TV-sarja Timo Koivusalo komedia komiikka sketsi vitsi suunsoitto

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 50 vrk 19 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7,50 € Sulkeutuu 50 vrk 19 h 53 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.