Tuote on myyty käyttäjälle real volmari hintaan 52 €

Kuvaus

Kuvassa näkyvä vanha, 1950-luvun alkupuolella Saksassa (B&S Berkenkamp & Schleuter) valmistettu kuorma-auto, jonka lavetilla on iso valoheitin. Muhkea koko, pituus noin 30cm ja leveyttäkin riittää. Maalipinta kohtalaisessa kunnossa, pohjassa hieman enemmän kulumaa sekä muutama ruostejälki. Erikoinen ja harvinainen malli ja todella tyylikäs muotoilu.

Teknisesti auto toimii mukavasti (friction, vauhtimoottori) ja liikkuu hyvin eteenpäin. Pattereilla ohjattu valoheitin sen sijaan EI toimi, hytin takana olevan patterikotelon pohjasta korroosio on murtanut palan pois eikä sitä voi enää korjata. Muuten patterikotelo on siistin näköinen.

Ostajalle pk tai nouto. Huudon lunastus 5 päivän kuluessa kohteen sulkeutumisesta. Katso myös muut avoinna olevat hyvät kohteet, kaikki 1 euron lähtöhinnalla ilman hintavarausta.

Hakusanoja: Vanha lelu, wanha, peltilelu, peltiauto, 1940, 1950, 1960, keräily, pienoismalli, poliisiauto, peltinen lelu, pelti auto, pelti lelu, harvinainen, mekaaninen lelu, vintage, paloauto, jenkkiauto, ambulanssi, rekvisiitta, rekka

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutoluotto on nopea tapa rahoittaa ostoksia. Täytä hakemus ja saat luoton tilillesi jopa 15 minuutissa.

Huutokauppa
Hinta nyt:
52 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.1.2017 20:56
Huutokauppa Lisätiedot
Maksaminen ja toimitus
Huutohistoria
Kysymykset