Kuvaus

tKoe jännittäviä seikkailuja maailman hauskimpien koiranpentujen seurassa! Kaksi ihastuttavaa elokuvaa nyt samassa paketissa!

tPentujengi seikkailee
tTässä tulevat Budderball, B-Dawg, Buddha, Mudbud ja Rosebud - viisi puhuvaa, hullunkurista ja hurjaa kultaisen noutajan pentua, jotka yhdessä ovat Pentujengi! Air Budin ja Mollyn ihanat pennut ovat kasvaneet ja nyt onkin aika löytää jokaiselle uusi koti. Mutta leikkisät pennut eivät ole ollenkaan halukkaita muuttamaan, joten ennen kuin suunnitelmat ehditään panna täytäntöön, ne karkaavat kotoa. Air Bud ja Molly lähtevät etsimään pentujaan, mutta joutuvat kahden oudon tyypin kaappaamiksi. Nyt onkin tilanne päälaellaan, ja pennut joutuvat etsimään vanhempiaan tässä villissä ja vekkulissa, kaikkien aikojen lystikkäimmässä pelastusoperaatiossa!

tPentujengi Alaskassa
tLähde seuraamaan vauhdikasta seikkailua, jossa viisi leikkisää, puhuvaa koiranpentua seikkailee tällä kertaa pohjoisen maisemissa. Disneyn Pentujengi Alaskassa on hauska ja lämminhenkinen tarina koiravaljakkokilpailusta, joka vie halki Alaskan. Liity pentujengin seuraan - ison Budderballin, räppäävän B-Dawgin, tomeran Rosebudin, rauhallisen Buddhan, likaisen Mudbudin ja heidän uuden alaskalaiskaverinsa, Shastan - ja jaa heidän kanssaan iloiset ja jännittävät hetket. Tämä koko perheen elokuva kertoo yhteistyön voimasta ja unelmiensa seuraamisesta. Elokuvan lisämateriaali viihdyttää mm. mokaotoksilla ja uudella musiikkivideolla.


Ohjaaja: Robert Vincent O'Neill 
Näyttelijät: Josh Flitter, Jimmy Bennett, Dominic Scott Kay, Michael Teigen, Dylan Minnette, Cainan Wiebe, Tyler Foden, Jason Bryden, Gig Morton, Taku Kawai  

Kuvasuhde: 16:9 Anamorphic WideScreen (1.78:1)
Ääni: Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja, Englanti (Dolby Digital 5.1)
Tekstitys:  
Kesto: 2 h 41 min
Ikäraja: K-7




Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 22%. 


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


13,32 €
Sulkeutuu 105 vrk 17 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

13,32 € Sulkeutuu 105 vrk 17 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.