Kuvaus

Paras henkilökuvaus mitä hitleristä tehty koskaan.
Bruno ganz on loistava näyttelijä hitlerin roolissa, eivätkä muidenkaan suoritukset ole huonoja..
Tämä on niitä leffoja joita katsoo useamman kerran, eikä tule sellaista fiilistä jotta Minähän olen tämän jo nähnyt. Ajankuvaus saatu erittäin hyvin tähän leffaan luotua jokaista yksityiskohtaa myöten..
Evan roolisuoritus myös loistava ja näkyyhän tässä myös blondi koirakin. Blondi oli aatulle ihmistä tärkeämpi..ei halunnut jättää rakasta koiraansa neukuille ihmeteltäväksi vaan katsoi parenmaksi lopettaa blondi ja saman ratkaisun teki myös itse Evan kanssa..kuten moni muukin ylenpiarvoinen natsi..parenpi ampua kuula päähän kuin jäädä ryssän käsiin ja hirsipuu olisi odottanut jokatapauksessa..tunnelma on saatu luotua erittäin hyvin bunkkeriin mikä se oli kun alkoi varmistua että saksa häviää sodan eikä kolmatta valtakuntaa tule vaikka hitler elätti toivoa lähes viimehetkiin asti Stainerin päälle jotta hän olisi se pelastava enkeli joka pysäyttäisi ryssän. Hitleristä voidaan olla mitä mieltä tahansa mutta hän sentään edes yritti miehittää venäjän..sääli ettei siinä onnistunut.
Kaikki muu oli ajanhukkaa hyökätä muihin maihin.
Sekä juutalaisten hävitys oli väärin. Ainoa mitä itse kannatan vahvasti on että olisi pitänyt sodan alussa keskittyä vain venäjän valtaukseen. Siihen olisi ollut hyvä mahdollisuus jos kaikki voima olisi keskitetty alussa sinne. Pitänyt olla toisenlaisia neuvonantajia aatulla jotka olisivat nähneet tilannekuvan eritavalla ja hieman parenmat talvisodankäynnin varusteet.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 51 vrk 10 h 44 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,50 € Sulkeutuu 51 vrk 10 h 44 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.