Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Peter Frampton (s. 1950 Beckenham) on brittiläinen laulaja, soittaja ja tuottaja. Hänen menestynein albuminsa on livealbumi Frampton Comes Alive! vuodelta 1976. Tunnetuin kappale lienee mm. Yhdysvaltain kuudennelle sijalle vuonna 1976 noussut "Show me the way”. Vieläkin paremmin menestyi kappale ”I´m in you”, joka nousi jenkkilistan kakkoseksi vuonna 1977.

Kokoelma SHOW ME THE WAY julkaistiin vuonna 1987. Siltä löytyvät miehen tunnetuimmat kappaleet, joita levyllä on kaikkiaan 13.

Levy on hyväkuntoinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera 3,2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 5 euros, other countries 5 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,1 euron postimaksulla. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

KAPPALELISTA:

1.Show Me The Way.

2. I Wanna Go To The Sun.

3. It's A Plain Shame.

4. Lines On My Face.

5. Baby (Somethings Happening),

6. Baby I Love Your Way.

7. Puttin My heart On The Line.

8. I Cant Stand It No More.

9. All I Want To Be (Is By Your Side)

10. Doobie Wah.

11. I'll Give You Money.

12. Im In You.

13. Do You Feel Like We Do.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.5.2024 12:43
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.