Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Peter Jackson Collection 5xDVD - ohjaajan varhaiset kulttikauhu/splatter leffat

Sisältää:

  • Bad Taste (1987)
  • Good Taste made Bad Taste (1988)
  • Meet the Feebles (1989)
  • Braindead (1992)
  • Forgotten Silver (1997)

Loppuunmyydyt suomijulkaisut

 

Muut huudettavat Peter Jackson ohjaukset ja tuotannot:

https://www.huuto.net/haku/words/Peter+Jackson/sellernro/1989369

 

 

Bad Taste (1987)

Pienessä Uusi Seelantilaisessa rannikkokaupungissa on hiljaisempaa kuin tavallisesti, kaikki sen asukkaat on yhtäkkiä hävinnyt. Voiko olla mahdollista että heidät olisi pilkottu pieniin paloihin...?

Kyllä, ryhmä avaruusolentoja on vallannut kaupungin ja aikoo tehdä kaikista asukkaista jauhelihaa intergalaktiselle hampurilaisketjulle. Avaruusolennoilla on yksi paha ongelma; AIDS - Alien Investigation of Defence Service, Pojat. Heillä on suunnitelma, revolvereja, tekovihaa, moottorisaha ja he ovat valmiita potkimaan muukalaisperseitä.

Taru Sormusten Herrasta elokuvillaan Peter Jackson on raivannut tiensä suuren yleisön tietoisuuteen. Mutta tämä oli hänen ensimmäinen täyspitkä elokuvansa, ja se saavutti suuren kulttimaineen. Elokuvan tekoon kului neljä vuotta ja sen budjetti oli niin pieni, että jopa juoppo olisi sylkenyt päälle.

Peter Jackson on ohjannut, tehnyt käsikirjoituksen, tuottanut, kuvannut, leikannut, tehnyt tehosteet, ja esittänyt usempaa päähenkilöä.

 

Good taste made Bad Taste (1988)

Mainio dokumentti miehistä, jotka tekivät elokuvan Bad Taste.

Suurin kunnia kuuluu tietysti Peter Jacksonille, joka oli vuosikausia tehnyt amatöörielokuvia ja päätti sitten toteuttaa hurjimmat visionsa ensimmäisessä pitkässä elokuvassaaan.

Ystäviensä avustuksella Jackson aloitti filmaustyöt joita tehtiin iltaisin ja viikonloppuisin, ja käytännöllisesti katsoen ilman rahaa. Työtä riitti neljäksi vuodeksi.

Kukapa olisi uskonut, että tästä omaperäisestä splatter-ohjaajasta kehittyi sittemmin maailmankuulu elokuvaohjaaja, jonka elokuvat niittävät menestystä kaikissa maanosissa.

 

Meet the Feebles (1989)

Teatterijohtaja Bletch on mursu, ja tekee sivutoimenaan huumekauppoja. Trevor taas on rotta joka tykkää katsella sadistisia pornoelokuviaan.

Henry puolestaan on kiimainen kuin kani... hän on kani, joka tosin sairastaa aids:ia. Wynyard on Vietnam-traumoista kärsivä narkomaani koira joka heittää veitsiä.

Yhdessä he ovat Feebles, ja uuden esityksen ensi-iltaan on enää pari päivää.

Tästä syntyy kunnon splatter-soppaa.

 

Braindead (1992)

Kaikki alkaa viidakossa, kun rahanahne tutkija onnistuu saamaan kiinni harvinaisen rotta-apinan joka aloittaa ultra-väkivallan kierteen.

Kaupungissa rotta-apina laitetaan eläintarhaan jossa se onnistuu puremaan iäkästä naista, Lionelin äitiä.

Kuolinvuoteellaan nainen alkaa mutantoitua ja tästä tulee ihmisiä syövä zombie, ja kaikki mihin tämä koskee kokevat saman ja levittävät ruttoa eteenpäin....mutta Lionelkin on muuttunut zombieiden tappokoneeksi.

 

Forgotten Silver (1997)

Harvoin mikään elokuva on tehnyt kokonaisen maan niin vihaiseksi kuin Forgotten Silver teki Uuden Seelannin.

Elokuvan alussa Peter Jackson löytää naapurinsa vajasta läjän vanhoja pölyyntyneitä elokuvia ja siitä saa alkunsa mahtava tarina Colin McKenziestä. McKenzie on yksi elokuvahistorian pionääreistä ja suurimmista keksijöistä. Hän ei vain keksinyt ensimmäistä alastonelokuvaa vaan myös äänen ja värit, paljon ennen Hollywoodia.

Colin teki myös kaikkien aikojen ensimmäisen kokoillan elokuvan, paljon ennen muita: Salome. Massiivisen jättituotannon jossa käytettiin yli 15 000 näyttelijää ja jonka rahoituksesta vastasi mafia sekä itse Josef Stalin.

Apunaan julkkiksia kuten Sam Neill ja Leonard Maltin sai Peter Jackson uskottavaksi megabluffinsa. Se toimi, ja ensimmäisen tv-esityksen jälkeen luuli koko kansa että uusi kansallissankari on löytynyt.

Huijauksen paljastuttua tuli Peter Jacksonista Uuden Seelannin vihatuin mies.

 

Ohjaus ja Käsikirjoitus: Peter Jackson

Näyttelijät: Terry Potter, Pete O'Herne, Peter Jackson, Mike Minett, Craig Smith, Mark Hadlow, Donna Akersten, Peter Vere-Jones, Stuart Denevie, Brian Sergent, Timothy Balme, Diana Peñalver, Elizabeth Moody, Ian Watkin, Forrest J. Ackerman (Vampirella, Schlock), Costa Botes, Thomas Robins, Sam Neill

 

Kesto: noin 400 min

Aluekoodi: R2 = eurooppa

Kuva: 4:3 Fullscreen, 1.78:1

Ääni: Englanti

Tekstitys: Suomi, ruotsi

 

Ekstrat:

  • Tekijöiden biografiat
  • Taustadokumentti
  • Poistetut kohtaukset

 

 

Kunto: hyväkuntoinen, pikkujälkeä voi olla jossain - ei vaikuta toistoon

 

 

Katso myös muut kohteeni: http://www.huuto.net/hakutulos/sellernro/1989369

Keräily/harvinaisuuksia yms

 

Muut huudettavat Peter Jackson ohjaukset ja tuotannot:

https://www.huuto.net/haku/words/Peter+Jackson/sellernro/1989369

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


75 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 24.4.2024 19:19
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.