Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

194 sivua, kovakantinen
Kunto: loistava

Alun perin sarjakuvataiteilija Petteri Tikkasen alter egoksi syntynyt ”supersankaripainija” sukkuloi vaivattomasti kaksi- ja kolmiulotteisten maailmojen välillä. Mikä ajaa miestä pukeutumaan trikoisiin... rikkinäisiin sellaisiin? Voima, vapaus, pelko vai itsensä alittaminen?
Kirja on pullollaan sarjakuvia, valokuvia, julisteita, levottomia aikalaismuistoja, fanitaidetta ja muita kiehtovia visuaalisia tallenteita Black Peiderin sykkivän URAn varrelta.
Kirja kokoaa yhteen Rumbassa ilmestyneet lyhyet stripit ja parhaat palat Black Peiderin Rumban nettisivuille heittämistä keikka-arvioista. Noin 100 sivua kirjan materiaalista on ennen julkaisematonta!
Tiukasti marginaalissa myllertävä Black Peider raivostuttaa ja ihastuttaa asennetta, intohimoa, fyysisyyttä uhkuvalla musiikillaan. Peiderista kertovat sarjakuvat ovat samalla tavalla kömpelöitä ja suttuisia kuin hänen esittämänsä musiikki – mutta luuytimeen asti inhimillisiä! Lue sarjakuvallinen selonteko aikamme mystisestä tulkista!

Petteri Tikkanen (s. 1975) on Iisalmesta kotoisin oleva sarjakuvataiteilija. Hän kirjoitti nimensä suomalaisen sarjakuvan historiaan voittamalla Kemin sarjakuvakilpailun kaksi kertaa peräkkäin vuosina 1997 ja 1998. Vuonna 2010 Tikkanen voitti Sarjakuva-Finlandian albumilla Eero.

“Peider on naisten sankari, räkäisen kitararockin ylin auktoriteetti – ja uhoaa voimaa. Tikkasen muiden sarjakuvien tapaan tarinat tihkuvat nostalgiaa. Mies piirtää kuin enkeli.” – Aamulehti
“Surrealismi ja villi mielikuvitus ovat jatkuvasti läsnä.” – Keskisuomalainen

Like Kustannus 2012

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


5,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.4.2024 21:52
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.