Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

 

Kuvan ja otsikon mukaan. 13",  4 kappaletta. Normaali kelpo käyttökunto, katso myös kuva. 

Alkuperäisvanteet , olleet pösö 309, joten jos muuta tietoa tarvitset, voit googlata noilla spekseillä, minulla ei muuta tietoa ole, ja myyn ne mainitunlaisina. Siis 13 tuumaa, normaalit 309 alkuper. alut.

 

Maksu ensin tilillä, (turhien aikavarkaiden välttämiseksi) sitten nouto myyjälle sopivana ajanhetkenä. Voidaan samoin ehdoin myös raahata matkahuoltoon, mutta koska silloin kait jo vaatii nykyään pakkaamista jos toistakin + tulee yli 30 km ajoa, on toimituskorvaus MH:n veloituksen LISÄKSI 15€. -Mutta siis mieluiten nouto, koska ei tuo kata todellista menoa.

 

 

HUOM! HUUTONETIN JÄLLEEN KERRAN KÄSITTÄMÄTTÖMÄN TYPERIEN "UUDISTUSTEN", MUUTOSTEN JA HUONONNUSTEN VUOKSI HUOMIOI:

HUOM HUOM!  NYKYÄÄN PAKKO (!!!!) VALITA ILMOITTAESSA YKSISELITTEISESTI JOKU 5 KUNTOLUOKASTA. KOSKA IHMISILLÄ ERI KÄSITYKSIÄ PUOLEEN JA TOISEEN, KATSO KOHTEEN SANALLINEN KUVAUS KUNNOSTA, SE ON MÄÄRÄÄVÄ! "KUNTO" KOHDASSA OLEVA TIETO ON KOHTEISSANI MERKITYKSETÖN, JA KUVAUS MÄÄRÄÄVÄ ! HUOMAA TÄMÄ! (Mahdotonta määrittää varsinkaan käytetyn, tai käyttämättömän muttei uuden, jne kunto yhdellä sanalla "heikosta-uuteen". Vika on huutonetin muutosten, kohtaan on pakko jotain valita, jotta pääsee eteenpäin. KOHTEISSANI TUOLLA SANALLA EI OLE MERKITYSTÄ! Näin siksi, että yhden sanan määritelmällä joissain tapauksissa varma sekaannus, luullaan joko paremmaksi tai huonommaksi kuin onkaan, sama kohde, lukijasta riippuen. JOTEN LUE SE KOHTEEN KUVAUS, SIINÄ OIKEAT TIEDOT)

 

Kysyttävää?  Laita viestiä tai sähköpostia:

kysymys.huutonetÄTTgmail.com

Näytä lisää Näytä vähemmän
Lainavertailu

Tarvitsetko rahoitusta? Vertailemalla lainoja löydät sinulle edullisimman ratkaisun.

Osta heti
69 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.12.2016 18:54
Osta heti Lisätiedot
Maksaminen ja toimitus
Hintaehdotukset
Kysymykset