Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvien DVD-boksi suomeksi tekstitettynä ja suomikansin

 

Jane Campion Collector's Box (3DVD) uusi ja muoveissa

Sisältää seuraavat elokuvat:

Piano / The Piano 

Piano on yksi aikamme merkittävimmistä historiallisista draamoista.

1800-luvun puolivälissä mykkä Ada (Holly Hunter) lähetetään Uuteen-Seelantiin järjestettyä avioliittoa varten. Mukanaan Adalla on vain tyttärensä sekä pianonsa. Avioliitto rikkaan maanomistajan (Sam Neil) kanssa on kuitenkin vaakalaudalla, kun suhde paikalliseen maanviljelijään (Harvey Keitel) alkaa kehittyä.

Piano on palkittu kolmella Oscar-palkinnolla: Paras naispääosa (Holly Hunter), paras naissivuosa (Anna Paquin) ja paras alkuperäinen käsikirjoitus (Jane Campion).

Ohjaus ja käsikirjoitus: Jane Campion

Pääosissa: Holly Hunter, Anna Paquin, Harvey Keitel, Sam Neill

Valmistusvuosi: 1993

Kesto: 1 h 56 min

________________________________________

Enkelin kosketus / An Angel at my Table 

Arka ja hieman outo Janet kasvaa köyhässä ja monilapsisessa perheessä. Hänen lapsuuttaan varjostavat lukuisat tragediat. Veli sairastuu epilepsiaan, ja kaksi hänen siskoistaan hukkuu muutaman vuoden sisään. Janet uppoutuu jo varhain kirjojen ja runouden maailmaan - vain sinne hän pystyy pakenemaan kurjaa todellisuutta. 

Virheellisen skitsofrenia-diagnoosin jälkeen hän joutuu mielisairaalaan, jossa häntä hoidetaan sähköshokeilla. Samoihin aikoihin Janet alkaa kirjoittaa ja siitä muodostuu lopulta hänen tiensä vapauteen. Kukaan ei tiedä, että pienestä, pelokkaasta ja kaltoinkohdellusta tytöstä tulee yksi maailman arvostetuimmista kirjailijoista.

Elokuva perustuu Janet Framen omaelämänkerralliseen romaanitrilogiaan.

Ohjaus: Jane Campion

Pääosissa: Kerry Fox, Alexia Keogh, Karen Fergusson, Iris Churn, Jessie Mune, Kevin J Wilson, Francesca Collins, Melina Bernecker, Mark Morrison  

Valmistusvuosi: 1990

Kesto: 2 h 33 min

________________________________________

Yön kirkas tähti / Bright Star 

Nuori runoilija John Keats (Ben Whishaw) kuuluu viktoriaanisen Englannin sosiaalisten ympyröiden undergroundiin. Seurapiirien silmissä runoilijat ovat varsinaisia rappiotaiteilijoita, haaveilijan elämäntavan valinneita ulkopuolisia, jotka ovat ikuisesti riippuvaisia varakkaampien tukijoidensa suosiosta.

Taiteilijaystäviensä yllätykseksi Keats löytää elämänsä rakkauden varsin tavallisesta nuoresta neidosta: Fanny Brawne (Abbie Cornish) on ompelijatar, jota Keatsin ystävät pitävät pelkkänä pinnallisena kanana. Eikä kunnollisen perheen tytär tietenkään voi naida pennitöntä kynäniekkaa. 

Nuoren parin katkeransuloinen romanssi on tuomittu jo syntyessään, ja siksi lempi tietenkin leiskuu kahta raivokkaammin.

Ohjaus: Jane Campion

Pääosissa: Paul Schneider, Thomas Sangster, Abbie Cornish, Ben Whishaw, Kerry Fox, Samuel Barnett, Roger Ashton Griffiths, Samuel Roukin, Sebastian Armesto, Antonia Campbell Hughes

Valmistusvuosi: 2009

Kesto: 1 h 54 min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


29,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 6.5.2024 16:32
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.