Kuvaus

  Piirakkavuoka vanha +  kaksi pikkuvuokaa + lisäosa = 4 vuokaa

Myynnissä samalla kaupalla yksi vanha piirakkavuoka sekä kaksi pikkuvuokaa, joista rengasvuokaan lisäksi ”torvellinen” osa. - Leipurille, tuunaajalle tai muulle askartelijalle.


1.
Piirakkavuokan halkaisija on 24 cm. Valmistaja Kaiser, joka toimii vieläkin mutta koska tämä vuoka on vanha, lukee pohjassa W.-Germany eli LänsiSaksa. Vuokalla on tehty muropohja mansikkatorttuun viimeksi ehkä noin 25 vuotta sitten. Pohjasta on muutamissa kohdin pinnoite naarmuuntunut, muutoin kiiltää hyvin. Lähinnä ajattelin, että tämä sopisi tuunaajalle ja kynttilälyhtyjen tekijälle.

2.
Pitkulainen pikkuvuoka, jonka korkeus on noin 5 cm, pohjan mitat 12,5 cm x 6 cm. Vuoka vähän levenee ylöspäin ja yläreunan mitat ovat 15 cm x 8,5 cm. Sisällä pinnoitteessa on pari mustaa täplää, ajanhammasko on nakertanut, mutta vuokaa ei ole koskaan käytetty mihinkään – se on vain ollut kaapissa.


3.
Pyöreä rengasvuoka, jonka korkeus on noin 4 cm ja halkaisija 15 cm. Lisäksi vaihtopohja, jossa on torvi keskellä eli perinteinen kuivakakun vuoka. Renkaan avausmekanismi on vähän jäykkä, mutta niinhän se pitää ollakin ettei aukea uunissa.


Vuokaa ei ole koskaan käytetty, on vain ollut kaapissa. Näillä voisi leipoa pieniä meheviä kakkuja, mutta näistäkin ajattelin jos jollakin tuunaajalla olisi käyttöä. (- Naisten joulumessuilla oli myytävänä kynttilöitä, jotka oli valettu leivosvuokiin!)

Kuvissa näkyvä punainen on heijastus kuvaajan paidasta, niin kiiltäviä ovat vuokat.

 

avainsanoja: kakkuvuoka, piirakkavuoka, peltinen kakkuvuoka, peltivuoka, alumiinivuoka, kuivakakku, täytekakku, kynttiläalusta, kynttilälyhty, tuunaaja, tuunaus, maalaisromanttinen, kynttilä lyhty, kynttiläalusta rengasvuoka minirengasvuoka

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 56 vrk 11 h 30 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8 € Sulkeutuu 56 vrk 11 h 30 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.