Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

kovakantinen oikein hyväkuntoinen 

muovitettu 173 sivuinen kirjaston poistokirja

albumi v 2013

Vuonna 1938 käynnistynyt Piko ja Fantasio on ollut eurooppalaisen sarjakuvan kärkikastia jo 75 vuoden ajan, ja sarjaa ovat ajan saatossa laatineet monet huipputekijät. Maineikkain ja ikimuistoisin heistä oli André Franquin, joka loi sarjan tärkeimmät sivuhahmot sekä teemat. Myös Suomessa nämä Franquinin laatimat tarinat muistetaan muun muassa legendaarisen Ruutu-lehden sivuilta.

Franquinin arvostetuimpiin tarinoihin kuuluu eittämättä huima Zorbul-seikkailu, jossa Piko ja Fantasio joutuvat vastakkain Sieninevan kreivin vanhan kilpakumppanin, suuruudenhullun Zorbulin kanssa. Häikäilemätön tiedemies yrittää valloittaa maailman eriskummallisilla keksinnöillään, ja sankaripari joutuu pistämään kaiken peliin pysäyttääkseen hänet.

Albumit Z niin kuin Zorbul sekä Zorbulin varjo julkaistiin suomeksi alun perin jatkosarjoina 70-luvun Ruutu-lehdessä, ja nyt nämä mestariteokset on koottu hienoksi kirjaksi nimeltä PIKO JA FANTASIO: ZORBUL-TARINAT. Kovakantinen kokoelma sisältää myös Franquinin kansikuvitusta, kattavan artikkelin sarjan taustoista sekä lyhyen seikkailun Koe joka muuttui painajaiseksi

hakusana,sarjakuvat,piko ja fantasio,sienineva,nonstop,ruutu

sarjakuvahylly !

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
16,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 11.5.2024 7:42
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.