Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Astu valokeilaan Platin Blond peruukin avulla!
Oletko valmis häikäisemään ja loistamaan henkeäsalpaavalla kauneudella? Esittelyssä upea Platin Blond 75cm pitkähiuksinen peruukki, joka on suunniteltu nostamaan tyylisi uusiin korkeuksiin ja kääntämään päätäsi minne ikinä menetkin!
Ylellinen pituus: Tämä peruukki huokuu eleganssia ja hienostuneisuutta 75cm:n ylellisillä platinanvaaleilla hiuksilla ja tekee sinusta huomion keskipisteen kaikissa tapahtumissa tai tilaisuuksissa.
Upeat kiharat: Huomaa kiharoiden viehätysvoima, jotka lisäävät tekstuuria ja ulottuvuutta hiustyyliisi luoden lookin, joka on sekä ajaton että vaivattoman tyylikäs.
Upea otsatukka: Kehystä kasvosi kauniisti otsahiuksilla, jotka lisäävät ulkoasuusi leikkisyyttä ja hienostuneisuutta korostaen luonnollisia piirteitäsi ja korostaen silmiäsi.
Lämmönkestävä: Avaa loputtomat muotoilumahdollisuudet lämmönkestävällä peruukillamme! Halusitpa sitten sulavaa suoraa tai suuria kiharoita, tällä peruukilla voit luoda täydellisen lookin helposti.
Käyttämätön. Aidon näköistä sileää ja pehmeää lämpökäsittelyn kestävää kuitua. Säädettävä koko (hakaslenkit) eli koko sopii kaikille.
Älä enää odota päästääksesi sisäisen diivasi valloilleen ja herättääksesi huomion Platin Blond -peruukin avulla. Osta nyt ja tee jokaisesta päivästä lumoava!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
19 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.5.2024 22:22
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.