Kuvaus

Kuvien tupla-DVD suomitekstein ja -kansin. Kyseessä on julkaisijalta/valmistajalta loppuunmyyty suomijulkaisu.

Agatha Christie: Poirot : Box 6 (2DVD)

Agatha Christien tunnettu belgialaisetsivä Hercule Poirot (David Suchet) ratkoo taas epäselviä mysteerejä yhdessä aisaparinsa kapteeni Hastingsin (Hugh Fraser) kanssa. Lyömättömän parivaljakon tie kulkee Brittein saarilta aina Välimerelle saakka, kun he ponnistelevat rikosten ja murhien parissa.

LÄNNEN TÄHDEN SEIKKAILU (The Adventure of the Western Star) 
Poirotin maanmies, kuuluisa näyttelijätär Marie Marvelle, näyttää Poirotille kirjeen, jossa häntä vaaditaan palauttamaan loistava ?Lännen tähti? -niminen timantti. Poirotin vastalauseista huolimatta Marie on päättänyt pitää timantin voidakseen käyttää sitä Yardley Chasessa järjestettävillä juhlilla. Lady Yardley omistaa vastaavanlaisen timantin ?Idän tähden?, eikä Marie halua jäädä hänen varjoonsa. Mutta ennen juhlien alkua molemmat timantit varastetaan...

ESPANJALAISEN ARKUN MYSTEERI (The Mystery of the Spanish Chest) 
Oopperavierailulla Poirot tapaa Lady Chattertonin, joka väittää ystävänsä Marguerite Claytonin olevan hengenvaarassa. Tämä tuntee olonsa uhatuksi mustasukkaisen miehensä takia. Edward Clayton epäilee suhdetta vaimonsa ja komean majuri Richin välillä. Majuri Richin järjestämillä juhlilla tehdään kammottava löytö - Edward Claytonin ruumis löydetään suuresta koristeellisesta arkusta. Onko majuri syyllinen? Vain Poirot voi paljastaa totuuden.

MARSDEN MANORIN TRAGEDIA (The Tragedy at Marsden Manor) 
Jonathan Maltravers viettää aikaansa kesäasunnollaan. Hän on toipumassa leikkauksesta apunaan vaimonsa Susan, joka on häntä huomattavasti nuorempi. Kun eräs palvelijoista löytää Jonathanin kuolleena tammen alta, Susan on varma, että puussa asuva kummitus on syyllinen. Poirot ja Hastings asuvat lähistöllä sijaisevassa hotellissa, työskennellen erään toisen tapauksen parissa. Heidät kutsutaan Marsden Manoriin ja Poirot tekee nopeasti johtopäätöksen - Maltraversin kuolema ei ollut luonnollinen eikä yliluonnollinen!

VAARALLINEN TALO (The Peril at End House) 
Poirot ja Hastings ovat lomamatkalla Cornwallissa, kun he kohtaavat kauniin Nick Buckleyn. Hän on lyhyen ajan sisällä ollut kolmessa huolestuttavassa onnettomuudessa. Poirot, utelias kun on, kyselee Nickin ystäviltä onnettomuuksista. He ovat haluttomia uskomaan hänen kertomuksiaan murhayrityksistä varsinkaan kun hänen kuolemastaan ei koituisi merkittävää taloudellista voittoa, lukuunottamatta End Housea...

VOITONJUHLIEN TAPAUS (The Affair at the Victory Ball) 
Radiotähti Coco Courtney löydetään kokaiinin yliannostukseen kuolleena naamiaisten jälkeen, joissa myös Poirot oli osallisena. Naamiaisissa Poirot huomasi Cocon riitelevän Viscount Cronshawn kanssa, joka myöhemmin löydetään kuolleena ruokasalista veitsi sydämessään. Poirotin ja komisario Jappin tutkimukset keskittyvät Cronshawn naamiasasusta kadonneeseen palaan.

Kesto: 5 h 6 min

Tekstitys: Suomi, ruotsi

Kotelon kansien kieli: Suomi

Alue: 2 (eurooppa)

 

 

Kaksi tavallista BLU-RAY / DVD:tä menee samoilla postikuluilla!

Blu-Ray elokuvat tämän linkin takaa

Elokuvat edullisesti (ALE)

DVD PAKETIT
 

DVD- ELOKUVAT:                                                        

Draama

Komedia

Lastenelokuvat

Toiminta

Kotimaiset

Jännitys

TV-sarjat

Scifi ja fantasia

Kauhu

Musiikki

Sota ja western

Dokumentit

Anime

BLU-RAY

KATSO MYÖS MUUT MYYNTIKOHTEENI

 

 

 

 

 

 

 


 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 64 vrk 16 h 38 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

8,90 € Sulkeutuu 64 vrk 16 h 38 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.