Kuvaus

Tuotteen Pölynimuri Deerma TJ200 kuvaus


Pölynimuri Deerma TJ200

Tervetuloa Deerma TJ200 pölynimurin maailmaan! Tämä tehokas ja monipuolinen pölynimuri tekee siivoamisesta vaivatonta ja nopeaa. Sen edistykselliset ominaisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan kotiisi.

Tehokas imurointi

Deerma TJ200 pölynimuri tarjoaa ensiluokkaisen imutehon, joka poistaa tehokkaasti kaikki pölyhiukkaset ja lian lattioiltasi. Sen vahva imuteho takaa, että jokainen nurkka ja kolonen kotisi lattioilla puhdistuvat tehokkaasti. Voit luottaa siihen, että Deerma TJ200 pitää kotisi puhtaana ja raikkaana.

Kätevä ja helppokäyttöinen

Deerma TJ200 pölynimurin käyttö on erittäin helppoa ja kätevää. Sen kevyt ja kompakti muotoilu tekee siitä helposti liikuteltavan ja pääset vaivattomasti imuroimaan kaikki kodin tilat. Voit säätää imutehoa tarpeesi mukaan ja pölynimuri on varustettu myös pitkällä johdolla, joten sinun ei tarvitse huolehtia jatkuvasta pistorasian vaihtamisesta.

Tehokas suodatusjärjestelmä

Deerma TJ200 pölynimurin suodatusjärjestelmä on suunniteltu pitämään kotisi ilma puhtaana. Sen HEPA-suodatin poistaa hienoimmatkin pölyhiukkaset ja allergeenit ilmasta, mikä on erityisen hyödyllistä allergikoille. Voit nauttia raikkaasta ja terveellisestä sisäilmasta samalla kun siivoat.

Käytännölliset lisäominaisuudet

Deerma TJ200 pölynimurilla on myös muita käytännöllisiä ominaisuuksia

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 48 vrk 12 h 51 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.