Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

HOLLOHAZA Posliini KORU- SÄILYTYSRASIA käsinmaalattu. Valmistaja: HOLLOHAZA Unkari. Koko 8,2 x 6,7cm, korkeus 4,5cm ja paino 146g. Posliini rasia on erittäin hyvin pidetty, ei säröjä eikä naarmuja. Pohjaleima: Hollohaza Hungary 1831 ( = perustus vuosi) ja sarja: 5. Leima oli käytössä v.1979-1985 ajalla.

Unkarilainen manufactory Hollohaza perustettiin vuonna 1777 lasitehtaaksi. Tämä koillis-Unkarissa sijaitseva tehdas oli vuonna 1831 kreivi Mihály Károlyin hallussa. Hän päätti tehdä siitä keramiikka tehtaan. Yhtiön todellinen kehitys tapahtui vuonna 1857. Ferenc Istvany muutti sen todelliseksi tuotantolaitokseksi, mutta tuotti kuitenkin kansan tyylistä posliinia tavallisille ihmisille. Tuotanto lopetettiin ensimmäisen maailmansodan takia ja sitä jatkettiin vuonna 1923. Vuonna 1939 Karoly Szakmary otti tehtaan. Hän päätti modernisoida posliinituotteiden teknistä valmistusta ja suunnittelua. Vuonna 1948 tehdas kansallistettiin uudella kommunistisella hallituksella. Hollohazin posliini on valmistanut useita vuosia yksinomaan teollisia posliini esineitä. Uusia taiteellisia kappaleita ei esiintynyt, vasta vuonna 1957. Vuonna 1972 rakennettiin täysin uusi tehdas. Henkilöstön määrä nousi 300: sta yli tuhanteen.

Olen AJATTOMIEN astioiden, tekstiilien ja esineiden ihailija ja kerääjä. Valikoimani koostuu pääasiassa saksalaisten posliini, keramiikka ja lasi valmistajien kuten Rosenthal, Hutschenreuther, Villeroy&Boch, AK. Kaiser tuotteista, myös Arabian ja Iittalan tuotteita. Minulta löydät laadukkaita astioita sekä arki- että Juhlakattauksiin ja paljon muitakin keräilijöiden aarteita. RETRO - Vintage ja Shabby chic ovat myös ihailuni kohteita. Arvostan erikoisesti kaikkea käsin tehtyä luonnon materiaaleista, esim. puusta, erilaiset tekstiilit ja langat. Lisään jatkuvasti uusia tuotteita ja laajennan tarjous kohteita.

Pakkaan hyvin huolellisesti, yksittäin kuplamuoviin ja laatikon laatikon sisälle.
Ostoja voi yhdistää, postikulut painon mukaan, joten katso myös muut kohteeni!

VOIT MYÖS ITSE VALITA TOIMITUSTAVAN:

TAVAVOMAINEN LÄHETYS, ilman korvaus arvoa, jolloin en vastaa kadonneesta lähetyksestä: korkeintaan 500g HINTA 6,40€  

VAKUUTETTU LÄHETYS: ( 35x25 x10cm) HINTA 9,40€

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


17 €
Ilmoitus on sulkeutunut 30.4.2024 14:28
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.