Kuvaus

PRINSESSA RUUSUNEN (Sleeping Beauty, 1959; Suomen ensi-ilta 12.12.1959) Ohjaus Clyde Geronimi. Julisteen koko on noin 41cm x 60cm ja yleiskunto on tyydyttävä: keskellä vaakasuora taite, kulmissa yhteensä noin kymmenkunta nastanreikää, vasemmassa reunassa viisi noin 0,5-1cm repeämää ilman paperipuutosta, vasemmassa yläkulmassa 2cm repeämä ja pala pysyy juuri ja juuri kiinni julisteessa (en ota vastuuta siitä, että pala irtoaa vaikka yritän lähettämistä varten pakata julisteen niin hyvin kuin osaan - sukkamuovia yms. apunani käyttäen), 1,5cm repeämä alareunassa ilman paperipuutosta, oikeassa yläkulmassa parin millin repeämä, kulmissa pienet taitokset. Juliste on alkuperäinen Suomen ensi-iltavuodeltaan.

Erittäin harvinainen ja näyttävä juliste, tarjolla vain tämän yhden ainoan kerran ja palautuu omaan kokoelmaani mikäli huutajaa ei löydy. Jälkeenpäin on turha kysellä tämän perään.

Lähetys kestävässä uudessa pahviputkilossa Matkahuollon kautta (yht. €8.90), myös nouto mahdollinen. Samoilla kuluilla liikkuu vaikka kuinka monta julistetta. Maksu tilisiirtona ja maksuaikaa saa tarvittaessa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
149,50 €
Sulkeutuu 2 vrk 18 h 25 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 149,50 € Sulkeutuu 2 vrk 18 h 25 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.