Kuvaus

Tuotteen Proficook electric glass kettle PC-WKS 1190 G kuvaus


Proficook sähköinen lasikannu PC-WKS 1190 G

Tervetuloa moderniin ja käytännölliseen Proficook sähköiseen lasikannuun PC-WKS 1190 G. Tämä lasikannu on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat sekä tyylikkyyttä että toimivuutta keittiössään.

Laadukasta suorituskykyä

Tämä sähköinen lasikannu tarjoaa erinomaista suorituskykyä. Tehokkaan 2200 watin moottorin ansiosta vesi kiehuu nopeasti, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Voit nauttia kuumasta teestä tai kahvista hetkessä ilman pitkiä odotusaikoja.

Kestävä ja turvallinen

Proficook sähköinen lasikannu on valmistettu kestävästä lasista, mikä takaa sen pitkän käyttöiän. Lisäksi se on varustettu automaattisella virrankatkaisutoiminnolla, joka estää ylikuumenemisen ja kuivakäytön tapauksessa. Voit siis käyttää kannua turvallisesti ja huoletta.

Kätevät toiminnot

Tämä lasikannu tarjoaa myös useita käteviä toimintoja, jotka tekevät käytöstä entistäkin helpompaa:

  • Langaton käyttö: Kannu on langaton, mikä tarkoittaa, että voit helposti siirtää sitä keittiössä tai tarjoilla juomia suoraan kannusta.
  • 360 asteen pyörivä alusta: Alusta on suunniteltu pyörimään 360 astetta, mikä mahdollistaa helpon käsittelyn ja sijoittelun.
  • Integroitu suodatin: Kannussa on integroitu suodatin, joka poistaa kalkin ja epäpuhtaudet, jolloin saat aina puhtaan ja raikkaan maun juomiisi.
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 53 vrk 3 h 56 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.