Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Pyörä ostettu 02/2023 Helsingin Sähköpyöräkeskuksesta Herttoniemestä. Liike on maahantuoja Suomessa. Heidän kauttaan saa aina varaosia, jos ei muualta saatavilla kyseiseen merkkiin. Heidän sivuiltaan löytyy muutenkin enemmän tietoa pyörämallista ja -merkistä. https://sahkopyorakeskus.fi/tuote/2022-prophete-esuv-city-28/

Ajettu vuoden aikana n. 6500 kilometriä. Akulla ajaa täytenä edelleen aika lähelle 50 kilometriä yhdellä latauksella, pitkälti täydellä avustuksella, toki olosuhteet huomioiden.

Tällä hetkellä alla talvirenkaat BLACK ICE 200 nastarengas 29"50-622. Myös kesärenkaat saa mukaan.

Pakettiin kuuluu ketjulukko, joka on tarkoituttu tässä pyörässä nimenomaisesti olevalle runkolukolle lisänä, sisältäen yhteensopivan ketjun liitännän runkolukkoon.

Pyörää on huollettu säännöllisesti Yeplyn kuukausihinta-huollossa käytännössä vähintään kuukauden välein, vaikkei joka kerta isompaa huollettavaa ole ollutkaan. Osia toki vaihdettu mm. takakiekko sekä ketjuja ja jarrupaloja useita kertoja. Pyörästä pidetty siis erittäin hyvää huolta. Kaikki toimii hyvin. Ainoa miinus tulee siitä, että runkolukon avaimia on enää yksi kappale, kun toinen katkesi. Saahan noita toki lisää tarvittaessa.

Tuu testaa Leppävaaraan. Laita viestiä!

Päivitys: Tehty täyshuolto (arvo 109 euroa) 25.3.2024. Vaihdettu samalla kesärenkaat alle.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


1 500 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 4.4.2024 22:13
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.