Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  DVD:stä.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!
 

1. P.S. RAKASTAN SINUA  (2007 Cupid) Nordisk Film. Kesto 1 h 1 min + 12 min. Ääni: englanti. Tekstitys: suomi, ruotsi, tanska, norja. DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa.         

Holly ja Gerry ovat nuoria, vastanaineita ja onnellisia. Kun Gerry menehtyy äkilliseen sairauteen, myös Holly kuolee sisältä. Mutta 30-vuotispäivänään hän saa Gerryltä kirjeen, joka on kirjoitettu ennen hänen kuolemaansa. Kirje on ensimmäinen kymmenestä, ne vievät Hollyn hetkeksi lähelle rakastettuaan ja ohjaavat hänet hitaasti jatkamaan elämää. Jokainen kirje sisältää uuden, odottamattoman seikkailun. Ja jokainen kirje päättyy samoihin sanoihin: P.S. Rakastan sinua. Elokuvan ”Paholainen pukeutuu Pradaan” tuottaja on luonut vuoden yllätyksellisimmän rakkauselokuvan, jonka pääosissa nähdään kaksinkertainen Oscar®- voittaja Hilary Swank (Million Dollar Baby, Boys Don’t Cry) ja huippulahjakkuus Gerard Butler (300, Oopperan kummitus). Elokuva perustuu Cecelia Ahernin kansainväliseen bestselleriin, ja siinä nähdään myös Lisa Kudrow, Gina Gershon ja Kathy Bates.

 

2. NAISET - THE WOMEN (2008). Yhdysvaltalainen komedia. Ohjaus: Diane English. Näyttelijät: Meg Ryan, Annette Bening, Eva Mendes, Carrie Fisher, Bette Midler. Musiikista vastaavat Feist, Goldfrapp ja Annie Lennox. Kesto 1 h 49 min. Tekstitys: suomi, ruotsi, tanska, norja, ei tekstitystä. DVD taskumallisessa pahvikotelossa.

He käyttävät omaisuuksia design-vaatteisiin. Heillä on vakiopaikat kauneussalongeissa ja he pääsevät eturiviin trendikkäissä muotinäytöksissä. Lisäksi heillä on täydellinen lääke särkyneeseen sydämeen: kosto! Tervetuloa sille Manhattanille, josta itsekin unelmoit! Elämä on täynnä hohtoa, juoruja ja ystävättäriä, jotka eivät koskaan petä. Elokuva on uusi versio George Cukorin ohjaamasta samannimisestä elokuvasta vuodelta 1939. Emmy-voittaja ohjaaja Diane English on aikaisemmin ohjannut ja käsikirjoittanut mm. menestyssarjaa Murphy Brown. "Naiset" perustuu George Cukorin screwball-komediaan, joka on tuotu uudelle vuosituhannelle kauneushoitoloilla ja kurkkuhoidolla.
Onnellisesti naimisissa oleva, suloinen Mary Haines (Meg Ryan) huomaa että hänen avioliittonsa on ongelmissa kun kaunis myyjätär Crystal (Eva Mendes) saa koukkuunsa hänen miehensä. Tilanteesta tulee luonnollisesti kuuma puheenaihe naisten tuttavapiirissä. Erityisesti skandaalinhakuinen Sylvia Fowler (Annette Bening) levittää juttuja, vaikka hänen oma avioliittonsa ei ole ruusuilla tanssimista.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 39 vrk 20 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 39 vrk 20 h 49 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.