Kuvaus

PS3 NHL 11
20-vuotista uraa juhlistava NHL-perhe on kerännyt peräti 22 Vuoden urheilupeli -palkintoa viimeisen 3 vuoden aikana.
Jääkiekkopelien taso nousee jälleen tänä syksynä kun EA SPORTS julkaisee odotetun NHL11-pelin. Täysin uudella ajantaisella fysiikkamoottorilla varustettu peli tarjoilee paljon uudistuksia mm. rikkoutuvat mailat ja täysin uuden faceoff-järjestelmän. Uutuutena mukana myös Kanadan lätkäliiga! NHL11 pelaus on täynnä todellisia WOW-hetkiä!
Mullistava fysiikkamoottori: Seuraava iso steppi urheilupelien realistisuudessa: Täysin uusi ajantasaisen fysiikkamoottori tuo aidot lätkäkaukalon tapahtumat suoraan kotisohvalle. Koe face-off huuma, taklaukset ja muut pelaajien väliset yhteenotot aidon kaltaisesti. Mitä tahansa voi tapahtua - voit syöttää ja pelata vaikka makaisit jäällä.
Yli 200 peliuudistusta: Täysin uusi faceoff-järjestelmä, nopeat väistöt ja uusi Hit Stick tekevät NHL11-pelistä kaikkien aikojen autenttisimman jääkiekkopelikokemuksen ikinä.
Rikkoutuvat mailat: Katkenneet mailat vaikuttavat pelaukseen useammalla kuin yhdellä tavalla. Vaikka lätkämaila katkeaisi niin peli ei ole ohi. Voit napata uuden mailan joukkueen jäseneltä jos et ehdi hakemaan uutta vaihtopenkiltä.
Parempi Be a Pro: Ensimmäistä kertaa ikinä voit aloittaa urasi pelaamalla Kanadan jääkiekkoliigan Memorial Cupissa. Pelaa lisensoitujen CHL-pelaajien kanssa ja heitä vastaan Western Hockey Leaguessa, Quebeck Major Junior Hockey Leaguessa ja Ontario Hockey Leaguessa. Koe juniorliigojen huippuhetket, esittele taitojasi ja pääse NHL:ään - ja kokeile voiko sinusta tulla kaikkien aikojen paras lätkänpelaaja.
Täysin uusi EASHL Dynastiat: EA SPORTS Hockey League vie online-pelaamisen seuraavalle tasolle. Mestaruuskausia juhlitaan huimilla seremonioilla ja maalien tekemistä pääsee kunnolla tuulettamaan - pahimpia kilpailijoita ärsyttääkseen. Valmista tiimisi playoffseihin täysin uudessa harjoittelumoodissa.
Huom: Tuote on Suomi-versio ja suomalaisilla kansilla.
Huutokuva.net

Huutokuva.net

Kunto erittäin hyvä;)

Kaikki myytävät tuotteeni ovat yleensä käytettyjä, joten niissä saattaa olla normaalia käytön aiheuttamaa pientä kulumaa. Selvistä vioista yms. pyrin ilmoittamaan erikseen.

Odotan maksua 7 päivän kuluessa, ellei toisin sovita. Palapeli lähtee postissa, kun maksu näkyy tilillä.
 
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 12 vrk 9 h 33 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2 € Sulkeutuu 12 vrk 9 h 33 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.