Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

PS4: NHL 20.

EA SPORTS NHL 20 esittelee upouusia peli-innovaatioita taitojesi esittelyyn, uusia mukautusmahdollisuuksia oman tyylisi toteuttamiseen ja uusia pelitiloja ystäviesi kanssa kilpailemiseen.

RPM Tech mahdollistaa uudet nimikkolaukaukset, jotka vastaavat NHL-suosikkipelaajiesi todellisia laukomistyylejä. Yli 45 uutta laukausanimaatiota tekevät jokaisesta hyökkäyksestä vaarallisen, ja uudet syötöt ja kiekon poiminnat tekevät pelistä nopeamman ja sulavamman. Uudistettu lähetyspaketti tuo täysin uuden ulkoasun ja selostuksen. Kun siihen yhdistää yli 1100 uutta mukautusesinettä seurallesi ja hahmollesi, upeimmat maalisi näyttävät todella upeilta sekä keskellä toimintaa että kohokohtien uusinnassa. NHL 20 sisältää kolme uutta pelitilaa. HUT-kokoonpanotaisteluissa voit haastaa viikoittain vaihtuvia tunnettujen urheilijoiden ja artistien kokoamia joukkueita ja nauttia upeista palkinnoista. Suosittu ONES on nyt pelattavissa paikallismoninpelinä, ja uusi World of CHEL -pelitila nimeltään Eliminaattori tuo tiukkoja kamppailuja, joissa voit kilpailla porukan mestaruudesta ystäviesi kesken.

Jatkuvasti kasvava World of CHEL: World of CHEL -uudistuksiin kuuluvat CHEL-haasteet ? viikoittaiset pelin sisäiset tapahtumat kaikissa suosikkipelitiloissa, joista voi avata upeita mukautuspalkintoja, kokemuspisteitä ja paljon muuta. NHL 19 -pelissä nähtyjen hahmonmukautusominaisuuksien lisäksi World of CHEL tarjoaa nyt yli 2 000 ainutlaatuista mukautusesinettä, joilla voit uudistaa ulkonäköäsi ja pelityyliäsi ? varusteista ja tarvikkeista isoimpien jääkiekkomerkkien vaatteisiin. Neljä uutta ulkopelipaikkaa vievät pelin ennennäkemättömille ulkojäille kaukaisiin erämaihin ja tunnettujen paikkojen inspiroimiin kaupunkiympäristöihin.

Uusia tapoja pelata yhdessä ystävien kanssa: NHL 20 sisältää täysin uuden kilpailullisen pelitilan nimeltään Eliminaattori. Battle royalen "voittaja saa kaiken" -kilpailun inspiroima Eliminaattori on uusi tapa kilpailla NHL ONES- ja NHL THREES -peleissä. Eliminaattorissa 81 pelaajaa ottaa toisistaan mittaa turnauksessa, ja voittaja kruunataan mestariksi. Kilpaile soolona ONES Eliminatorissa tai yhdistä voimasi ystäviesi kanssa THREES Eliminatorissa ja yritä voittaa putkeen neljä karsintakierrosta ? jokainen edellistä vaikeampaa vastustajaa vastaan.

Lisäksi NHL 20 -pelissä nähdään viime vuoden suosikkiulkopelitila ONES, joka on nyt pelattavissa paikallismoninpelinä. Sinä ja kaksi ystävääsi voitte valita kokoonpanonne NHL-suosikkipelaajista koostuvasta eliittivalikoimasta, jonka kaikilla pelaajilla on oma luokkaan perustuva pelityyli. Kilpaile kahdeksalla ulkojäällä mukavasti kotisohvaltasi käsin ja pidä hauskaa!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


3,99 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 28.5.2024 10:08
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.