Kuvaus

HYRRE LAMMASKOIRANA
Pikkelsin isännän lammaskatraasta katoaa lammas. Hyrre haluaisi olla hyvä lammaspaimen ja niinpä hän päättää lähteä karkulaisen jäljille.

VEIKEÄT VALOKUVAT
Pete osallistuu valokuvauskilpailuun ja lähtee Pikkelsin tilalle kuvaamaan. Sillä välin Anni hälytetään koululle korjaamaan vuotavaa putkea. Pete rientää hänen avukseen, mutta unohtaa kameransa. Putte löytää sen ja ottaa loput kuvat. Taitaa tulla yllätyskuvia!

HERRA PULTIN JUNA
Kun Pete rakentaa herra Pultille pienoisrautatietä, kaikki koneet innostuvat leikkimään. Ne juoksevat ympäri pihaa kuin pikajunat kunnes...

ANNIN JUHLAILTA
Pete ja Anni korjaavat vanhaa kauppaa josta tulee uusi ravintola. Annia pyydetään ravintolan avajaisiin kunniavieraaksi. nyt pitää hankkia uusi leninki ja pitää juhlapuhe!

PUSKU OTTAA OPIKSEEN
Pormestarille rakennetaan uima-allasta ja Puskun pitäisi kuljettaa työmaalle lasti hienoja tiiliä. Matkalla hän törmää Putteen joka haluaisi kyydin Pikkelsin isännän luo - ja tietysti kuoppaisen pellon yli.

HERRA HOPSUN PAUKKUVAT PUTKET
Herra Hopsun putket paukkuvat ja niistä lähtee kummallisia ääniä. Kun Pete korjaa putkia yläkerrassa, herra Hopsu vetää irti lattialankkuja alakerrassa...

Kuvasuhde: 4:3
Ääni: Suomi (Dolby Digital Stereo)
Kesto: n. 60 min
Ikäraja: K-3


Tuote on uusi, muoveissa..
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4,50 €
Sulkeutuu 95 vrk 10 h 34 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,50 € Sulkeutuu 95 vrk 10 h 34 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.